Γεύση από το μέλλον ή ήδη πραγματικότητα; Είναι σε κάθε περίπτωση το νέο must trend στο shopping, το μέρος που θα ψωνίσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το σαμπουάν και την οδοντόκρεμά σου αλλά και το gadget τεχνολογίας που έψαχνες! Πως; Πότε; Που;

Virtual Store 1

Η πρωτοποριακή αυτή ιδέα έρχεται στη ζωή σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον κεντρικό σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Το www.you.gr, ο ειδικός στο χώρο του ecommerce στην Ελλάδα, δημιουργεί το πρώτο εικονικό κατάστημα στην χώρα μας με καταναλωτικά προϊόντα και είδη τεχνολογίας. H P&G συμμετέχει με γνωστά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette®, και Pampers®, ενώ η Info Quest Technologies μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής & διάθεσης προϊόντων πληροφορικής της χώρας μας, υποστηρίζει την ενέργεια με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας (tablets, smartphones, περιφερειακά, αξεσουάρ, gadgets, κ.λπ.).

Το εικονικό κατάστημα άνοιξε τις «πόρτες» του και για τρεις εβδομάδες οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, σε ελκυστικές προσφορές την ώρα που περιμένουν ή περνούν από το σταθμό, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια.
Τα προϊόντα παραδίδονται δωρεάν στο σπίτι σας αφού ολοκληρωθεί η απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και 3 απλά βήματα:

1) Λήψη της σχετικής εφαρμογής “You Shop On The Way” στο smartphone
2) Σκανάρισμα του προϊόντος στο εικονικό «ράφι» και
3) Ολοκλήρωση της αγοράς (πληρωμή με κάρτα ή με αντικαταβολή).

Ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Managing Director του you.gr σημειώνει: «Η καινοτομία και η συνεχής επένδυση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή, αποτελούν προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του ecommerce στη χώρα μας και είναι έννοιες βαθιά συνδεδεμένες με το You.gr, αλλά και τον Όμιλό μας ευρύτερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πρωτοπορούμε για άλλη μία φορά, δημιουργώντας το πρώτο εικονικό κατάστημα στην Ελλάδα, για καταναλωτικά προϊόντα και είδη τεχνολογίας, και πιστεύουμε ότι θα έχει ευρύτατη απήχηση στους καταναλωτές.»

Με το πρωτοπόρο αυτό εικονικό κατάστημα όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα ανακαλύψουν πόσο απλά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο https://youtu.be/K1S7g0WnSUo κι επισκεφτείτε κι εσείς το νέο virtual κατάστημα στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply