Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Το IBM Flash System storage απαντά στις προκλήσεις αποθήκευσης

0

Η IBM, ανακοίνωσε πρόσφατα δυο νέες επιχειρηματικές λύσεις αποθήκευσης all-flash που παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα, όπως και εξαιρετική αξιοπιστία. Τα συστήματα αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση του κόστους και την επιτάχυνση εφαρμογών και υποδομών που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων.  

840

Οι επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο έρχονται αντιμέτωπες με τις αυξανόμενες προκλήσεις που παρουσιάζουν οι μεγάλοι όγκοι δεδομένων, η ταχύτητα και η ποικιλία αυτών. Η Flash – η τεχνολογία μνήμης που χρησιμοποιείται παντού από κινητά τηλέφωνα έως επιχειρηματικά αποθηκευτικά συστήματα –  χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να μετατρέψουν τον όγκο της πληροφορίας σε απτή επιχειρηματική αξία.

Το IBM Flash System® storage μπορεί να επιτρέψει στους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στον τομέα του IT, με την επιτάχυνση της απόδοσης των εφαρμογών και τη μείωση  του κόστους και της πολυπλοκότητας της πληροφορικής υποδομής. Το IBM Flash System V9000 προσφέρει τα πλεονεκτήματα που παρέχονται με την τεχνολογία software-defined storage με την ταχύτητα του flash. Με την υιοθέτηση του Flash SystemV9000, οι πελάτες μπορούν να ενοποιήσουν τα υπάρχοντα συστήματα αποθήκευσης κάτω από έναν τομέα διαχείρισης και να εφαρμόσουν virtualization, καθώς και ενιαίες υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ, το IBM Flash System 900 θα εξακολουθήσει να παρέχει άριστες επιδόσεις, επιχειρηματική αξιοπιστία και διευρυμένη αποτελεσματικότητα, ενώ μπορεί να στηθεί μέσα σε μόλις δυο ώρες, αντί για τις ημέρες που απαιτούνται για τα συμβατικά συστήματα.

Στον πυρήνα αυτών των all-flash συστημάτων αποθήκευσης βρίσκεται η τεχνολογία IBM Flash Core™, η σουίτα των καινοτομιών και δυνατοτήτων που επιτρέπουν στο Flash System να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από τα επιχειρηματικά συστήματα δίσκου και το καθιστά ευέλικτο και εύκολο να ενσωματωθεί σε όλο το εύρος των υποδομών IT. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις μεταφράζονται σε απτά πλεονεκτήματα για πελάτες που θέλουν να χτίσουν οικονομικά αποδοτικές αρχιτεκτονικές cloud, να αντλούν γρήγορα γνώσεις από την επιχειρηματική ανάλυση δεδομένων, να αλληλεπιδρούν με πελάτες που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές, ενώ παράλληλα βοηθούν στον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης στον κυβερνοχώρο και των απειλών ασφάλειας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, προσφέρουν δραματική μείωση των εξόδων τροφοδοσίας, λόγω της παντελούς απουσίας μηχανικών μερών.

Αυτή η ανακοίνωση αποδεικνύει τη δέσμευση της IBM στην ανάπτυξη και την προσφορά λύσεων συστημάτων αποθήκευσης με βάση την τεχνολογία flash για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών καθώς και για διάφορους τομείς της αγοράς, και προωθεί περαιτέρω την επένδυση στην τεχνολογία flash που είχε αναγγείλει η ΙΒΜ  τον Απρίλιο του 2013. Η εταιρεία έχει επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έρευνα, συνέργειες, ανάπτυξη προϊόντων, συμπληρωματικές υποδομές και ενίσχυση πωλήσεων flash, καθώς και σε 12 νέα CentersofCompetencyανά τον κόσμο.

Share.

Leave A Reply