Κρατάει το πρωτάθλημα η Nova

0

Την επέκταση της συμφωνίας της με τη Super League, για ακόμα τέσσερα χρόνια, εξασφαλίζοντας τη μετάδοση της αθλητικής αυτής διοργάνωσης μέχρι το 2019, πέτυχε η Forthnet για λογαριασμό της συνδρομητικής τηλεοπτικής της πλατφόρμας Nova.

nova_league

Το γεγονός αυτό θεωρείται σημαντικό για την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία αφού το αθλητικό περιεχόμενο συμβάλει στη διατήρηση ενός μεγάλου μέρους των συνδρομητών της τηλεοπτικής πλατφόρμας.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: «Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Super League, εξασφαλίσαμε έως το 2019, το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα!».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, την οποία υπογράψαμε σήμερα. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Super League και της Forthnet  διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Super League για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet  κ. Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Share.

Leave A Reply