Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Φήμες για προσέλκυση μηχανικών της Samsung από τη Huawei

0

Πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά της η Korea Times, αναφέρουν ότι η Huawei αποσπά μηχανικούς με υψηλή εξειδίκευση που εργάζονται στη Samsung, δελεάζοντάς τους με πολύ υψηλές αμοιβές και παροχές, εφόσον ενταχθούν στο δυναμικό της Κινεζικής εταιρίας και εγκατασταθούν στην Κίνα.

Isamsungteam

Η κινεζική εταιρεία λέγεται ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να προσλάβει ειδικούς στο σχεδιασμό που περιβάλλοντος βελτίωσης της εμπειρίας του χρήστη (UX), καθώς και στο σχεδιασμό των chip.
Οι πηγές της Korea Times δηλώνουν ότι “Αξιοσημείωτος αριθμός σχεδιαστών UX της Samsung UX σχεδιαστές, καθώς και έμπειροι σχεδιαστές ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, έχουν προσχωρήσει στη Huawei”, και συμπληρώνουν επίσης ότι “…τους προσφέρθηκε καλύτερος μισθός καθώς και μεγαλύτερη ανεξαρτησία σε νέους ρόλους στην κινεζική εταιρεία.”
Το πρώην προσωπικό της Samsung ηγείται ομάδων εργασίας με αποκλειστικό αντικείμενο τη βελτίωση των smartphones της Huawei.

Η Samsung Electronics αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα ή την αξιοπιστία των πηγών, ενώ εκπρόσωπος της Huawei Κορέα αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Share.

Leave A Reply