Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Πέμπτη, 16 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»News

H FITCE Hellas συστήνεται στους επαγγελματίες ΤΠΕ

16/03/2015infocomBy infocom2 Mins Read News Ελλάδα

Σήμερα η FITCE HELLAS πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου με σκοπό να ενημερώσει για τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, ως μέλος του FITCE Europe.

IMAG0072

Η FITCE-HELLAS είναι μία Επιστημονική Ένωση των Επαγγελματιών του τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), μέλος του ευρύτερου Ευρωπαϊκού φορέα FITCE – EUROPE, με πάνω από πενήντα χρόνια παρουσία στο χώρο των ICT, έχοντας μέλη σε 15 χώρες.

Το όραμα της είναι μια εξελιγμένη κοινωνία στην οποία οι Επαγγελματίες των ΤΠΕ αλλά και ΜΜΕ συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και διάδοση των αγαθών των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής στο σύνολο των πολιτών της.

Αποστολή της είναι η πλήρης αξιοποίηση του δυναμικού καινοτομίας των ΤΠΕ για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ταυτόχρονη βελτίωση της ζωής των πολιτών της, μέσω της ανάπτυξης πρωτοβουλιών ενημέρωσης και παρέμβασης σε φορείς και θεσμούς που διαμορφώνουν το τοπίο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής.

Κύριος στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για τις προκλήσεις που σχετίζονται με τις τεχνικές, ρυθμιστικές, κοινωνικές και οικονομικές πλευρές των νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών στο χώρο των Τ.Π.Ε. προωθώντας και αναδεικνύοντας τον ηγετικό ρόλο των Επαγγελματιών του χώρου στην εγχώρια και διεθνή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Το Ελληνικό Τμήμα της FITCE, εργάζεται για την σύσφιγξη των σχέσεων και την περαιτέρω συνεργασία των μελών κρατών της FITCE – EUROPE, ώστε να θεσμοθετηθεί ως επίσημος Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και να διατηρήσει στενούς δεσμούς μεταξύ των μελών του ενημερώνοντας τα για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και επιτεύγματα στο χώρο των Τ.Π.Ε.

Συνεργάζεται με άλλους φορείς, εταιρείες και Επιμελητήρια για να είναι συνέχεια στην αιχμή της τεχνολογικής γνώσης και πρωτοπορίας στοχεύοντας στη δημιουργία ενός FORUM ICT που θα λειτουργεί ως Σύμβουλος της Πολιτείας αλλά και ως αξιόπιστος Εταίρος της Βιομηχανίας και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις μελών της στα ετήσια Ευρωπαϊκά και Διεθνή Συνέδρια που πραγματοποιούνται κάθε Φθινόπωρο σε μια Ευρωπαϊκή πόλη στα οποία συμμετέχουν πάνω από 300 σύνεδροι από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών.

Διοργανώνει Ημερίδες – Εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Ιταλικό και το Ισπανικό Τμήμα, αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός Mediterranean Forum.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

FITCE
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσίαση του HP TPM Guard στο HP Imagine 2026

Data Center για τις ΑΙ ανάγκες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM

Οι ελληνικές συμμετοχές στο MWC 2025 (Greek Pavilion)

Η HUAWEI στο MWC 2025: AI, ρομποτική και remote driving

Nokia @ MWC 2025: AI-ready δίκτυα, private data centers και αυτόνομη συνδεσιμότητα

Nokia @ MWC 2024: Τρια εντυπωσιακά, real-time, demos!

Leave A Reply Cancel Reply

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Νέο πολυνομοσχέδιο για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής
  • Ανάπτυξη 1,8% και πληθωριστικές πιέσεις προβλέπει το ΙΟΒΕ για το 2026
  • Samsung: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον Thierry Henry
  • efood Capital: Το efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του
  • Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα
  • Η Ιταλική Ψυχή Συναντά τον Αιγαιοπελαγίτικο Ορίζοντα: Το Barolo Έρχεται στο Patmos Aktis
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα
RSS itsecuritypro.gr
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
  • Διπλή διάκριση για τα SmartTalks της Smart Press στα Greek Podcast Awards 2025!
  • Η IDEAL Technology αναγνωρίζεται ως SASE Specialized Distributor της Fortinet σε Ελλάδα & Κύπρο
  • Η Μαρία Περιμένη αναλαμβάνει τη θέση της Training Business Development Manager στην ALEF Distribution GR
  • PeS Cybersecurity & CrowdStrike φέρνουν το AI στην πρώτη γραμμή σε ένα υψηλού επιπέδου cybersecurity event
  • Synthesis.ai: Το νέο Κέντρο Αριστείας της Uni Systems που μετατρέπει την Τεχνητή Νοημοσύνη σε μετρήσιμη επιχειρησιακή αξία
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.