Η Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε., θυγατρική των Ομίλων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GΑΖ DΕ FRANCE SUEZ, ανέθεσε στην Data Communication την υλοποίηση ολοκληρωμένου έργου Customer Relationship Management (CRM), το οποίο θα βασιστεί στο Microsoft Dynamics CRM.

data_communication

Με έναρξη εργασιών το 2000, ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιωτικό Όμιλο που δραστηριοποιήθηκε στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτοντας ήδη μία δυναμική και πολυετή αναπτυξιακή πορεία, αναζητούσε μία καθετοποιημένη λύση για την πλήρη διαχείριση της επικοινωνίας με τους πελάτες του, που θα του επέτρεπε την περαιτέρω επιτάχυνση των λειτουργιών του και τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών του.

Έπειτα από αναλυτική μελέτη των ιδιαίτερων αναγκών του Ήρωνα, η Data Communication, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στις τεχνολογίες της Microsoft, πρότεινε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία θα είναι πλήρως διασυνδεδεμένη με τα ήδη εγκατεστημένα backoffice συστήματα του οργανισμού. Συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει την ανάπτυξη σύγχρονης υποδομής που υποστηρίζει το σύνολο των ενεργειών ένταξης των πελατών στο δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας (διαχείριση κύκλου πωλήσεων, ενεργειών marketing, extranet συνεργατών, website πελατών), καθώς και την υλοποίηση λύσης εξυπηρέτησης πελατών μέσω ενός εξελιγμένου κέντρου επικοινωνίας.

Με αφορμή την ανάθεση του έργου, ο κ. Δημήτρης Γεωργαντώνης, Γενικός Διευθυντής της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., επισημαίνει: «Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, καθετοποιημένος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, ισχύος 600MW, έχει ήδη διαγράψει μία πενταετή πορεία συνεχούς και σημαντικής ανάπτυξης στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε τελικούς καταναλωτές, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ των Εναλλακτικών Προμηθευτών στην Ελλάδα. Στο πελατολόγιο του Ομίλου περιλαμβάνονται σημαντικοί επιχειρηματικοί Όμιλοι από το σύνολο των παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Με την αξιοποίηση της πολυετούς συσσωρευμένης εμπειρίας στον τομέα των πρωτοπόρων λύσεων λογισμικού που διαθέτει η DATA COMMUNICATION, στρατηγικός συνεργάτης της MICROSOFT, στοχεύουμε – και είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχουμε – τη βέλτιστη διαχείριση και εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης μας».

Με αφορμή την ανάθεση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Αναπτύσσοντας από το 1987 επιχειρηματικές εφαρμογές και αποτελώντας στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που συμβάλουν στην αναπτυξιακή τους πορεία. Η ανάθεση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού έργου, όπως αυτό της Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε., αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την εξειδίκευση της Data Communication στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων λογισμικού, που ενδυναμώνουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των μεγάλων οργανισμών».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply