Η Συστήματα SUNLIGHT –συμφερόντων Πάνου Γερμανού– διακρίθηκε με βραβείο στην κατηγορία «Επιλογή και Διακράτηση Ανθρωπίνου Δυναμικού», στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG». Η απονομή των Βραβείων έγινε σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του 18ου Συμποσίου Ανθρωπίνου Δυναμικού που διοργάνωσε η KPMG στις 18 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

SUNLIGHT KPMG

Σε συνέχεια του ασημένιου βραβείου υγιεινής και ασφάλειας στο πλαίσιο των Health & Safety Awards υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και του χάλκινου βραβείου στελέχωσης και διακράτησης προσωπικού από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων το 2014, η SUNLIGHT αποτέλεσε μία εκ των τριών συνολικά εταιρειών που βραβεύθηκαν από την KPMG, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε πλήθος αξιόλογων υποψηφιοτήτων.

H νέα διάκριση της SUNLIGHT, αφορά στην υλοποίηση ενός πρότυπου προγράμματος στελέχωσης που εξασφάλισε την επιτυχημένη επιλογή, πρόσληψη και ενσωμάτωση 50 νέων συναδέλφων σε διάστημα ενός μόλις μηνός, με στόχο την ανταπόκριση της παραγωγής βιομηχανικών μπαταριών στην αυξημένη ζήτηση που δημιούργησε η έντονη εξωστρεφής πορεία της εταιρείας. Η ενέργεια αυτή, πέρα από την προσθήκη νέων συναδέλφων είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αύξηση της παραγωγής και τη βελτίωση της παραγωγικότητας της εταιρίας, όπως αυτή αποτυπώνεται από σχετικούς δείκτες.

Το βραβείο παρέλαβε ο HR Director της SUNLIGHT και της SUNLIGHT Recycling, Δρ. Κ. Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το συγκεκριμένο έργο, ενώ παράλληλα δήλωσε:« Η διάκριση μας δεν αφορά μόνο σε ένα επιτυχές πρόγραμμα στελέχωσης, αλλά παράλληλα επισφραγίζει την προσφορά της εταιρείας στην Ελληνική κοινωνία και την ενίσχυση της εγχώριας αγοράς εργασίας, κυρίως σε περιοχές όπως η Θράκη, που χαρακτηρίζονται από έντονη αποβιομηχανοποίηση και υψηλά ποσοστά ανεργίας.»

Η KPMG διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Ανθρωπίνου Δυναμικού, ενώ στην εκδήλωση βράβευσης το παρόν έδωσαν ομιλητές και προσκεκλημένοι παγκόσμιας εμβέλειας από διεθνείς εταιρείες. Η θέσπιση των βραβείων αυτών από την KPMG πηγάζει από την ανάγκη αναγνώρισης των εταιρειών που υιοθετούν και υλοποιούν καινοτόμες ιδέες σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και στόχο έχει να επιβραβεύσει και να αναδείξει τις καλύτερες πρωτοβουλίες στο χώρο αυτό.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply