Η WIND εγκαινιάζει την πληρωμή λογαριασμών μέσω PayPal

0

windpaypal

Η WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, λάνσαρε τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών συμβολαίου, σε συνεργασία με την PayPal, τον παγκόσμιο πάροχο πληρωμών. Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 9 Φεβρουαρίου.

Η συνεργασία αυτή συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), μαζί με την εκτενή γνώση της WIND στην τοπική αγορά και τις κορυφαίες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Η WIND είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με 4,5 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών που προσφέρει, τώρα εξελίσσονται προσφέροντας την ευκολία εξόφλησης των λογαριασμών συμβολαίου μέσα από το άνετο σύστημα online πληρωμών. Oι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν ήδη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από τις 27/2, οι συνδρομητές συμβολαίου της WIND που εξοφλούν τον μηνιαίο τους λογαριασμό μέσω PayPal, κερδίζουν 5? έκπτωση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην τιμολόγηση του επόμενου μήνα (Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών και η έκπτωση θα πιστωθεί για μία μόνο φορά στον επόμενο  λογαριασμό για τους πρώτους 2.000 συνδρομητές).

1 H PayPal έχει μετατρέψει τις πληρωμές online μέσω διαδικτύου και κινητών συσκευών, σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της παγκοσμίως αφού προσφέρει ασφάλεια και ταχύτητα στην πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Τώρα, η εξόφληση μηνιαίων λογαριασμών συμβολαίου γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στους Έλληνες συνδρομητές – αναφέρει η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

 

 

2Με την υπηρεσία πληρωμών συμβολαίου μέσω της PayPal, οι πελάτες της WIND μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους χωρίς κανένα ρίσκο και να εκπληρώνουν με ευκολία τις οικονομικές τους υποχρεώσεις κάθε μήνα, χρησιμοποιώντας μόνο το λογαριασμό τους στην PayPal. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η απόδειξη μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί μέσω email. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την PayPal, τον παγκόσμιο ηγέτη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της WIND σε όλα τα επίπεδα. Η σύμπραξή μας με την PayPalαποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση – αναφέρει ο Τάκης Πέρκιζας, Ανώτερος Διευθυντής Brand & Online της WIND Ελλάς.

 

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply