Το περίσσιο χαλάει το ίσιο!

0

Σε αυτή τη χώρα έχουμε βαρεθεί να παλεύουμε με τη ρευστότητα. Την ίδια στιγμή που κυριαρχεί η ρευστότητα στις εξελίξεις για τη ζωή μας, την ίδια στιγμή μας λείπει η ρευστότητα για την αποπληρωμή του ΔΝΤ.

Τέλος πάντων! Εμείς πάντως χθες κουνήσαμε το μαντήλι στην Ελληνική Αποστολή που έφυγε για το MWC της Βαρκελώνης και την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, «οι Απόστολοι της αποστολής» θα έχουν προσγειωθεί ήδη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και θα προετοιμάζουν το Ελληνικό περίπτερο με όλα τα καλούδια του.

Από την άλλη είχαμε πολλά και καλά στο Mobile & Apps World το καθιερωμένο ραντεβού της αγοράς, όπου φέτος είδαμε όλες τις πλευρές του m factor (applications, wearables, m health, m payment, m marketing κα). Είδαμε επίσης τις τάσεις που θα επικρατήσουν, πολλές φρέσκες ιδέες., απολαύσαμε φρεσκοψημένες πίτσες και «πετάξαμε» με τα drones. Τέλος, η επιτροπή δημοσιογράφων απένειμε τα βραβεία InfoCom & Apps Awards σε αυτούς που πραγματικά ξεχώρισαν. Περιοριστήκαμε σε μικρό, μονοψήφιο αριθμό, αρνούμενοι να υποκύψουμε στη βιομηχανία βραβείων που εντέχνως στήνεται, αιτούμενη τον οβολό των συμμετεχόντων. Με τον κανιβαλισμό στο τέλος θα χάσουν και τα βραβεία και οι συμμετοχές την αξία τους, διότι ως γνωστόν το περίσσιο χαλάει το ίσιο!

Share.

Leave A Reply