Όλα θα κριθούν στην… παράταση!

0

Το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίρροπο και δεν αναμενόταν να αναδειχτεί νικητής στην κανονική διάρκεια. Οι ελληνικές θέσεις έπεσαν στο τραπέζι, τα σημεία σύγκλισης και οι διαφωνίες συζητήθηκαν, κι έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα οδηγούμεθα σε παράταση.

Στο τακτικό Eurogroup δεν υπάρχει περίπτωση για διαδικασία πέναλτι… Απλά, ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα δεν θα διαμορφωθεί μέσω της διαδικασίας του «ξαφνικού θανάτου»!  Για να είμαστε ειλικρινείς το επιθυμητό σκορ θα ήταν μία «ισοπαλία», όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό για εκτός έδρας αγώνα.

Παρά το ότι ο χιονιάς αρχίζει να υποχωρεί, οι αγορές παραμένουν «παγωμένες», περιμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κυριολεκτικά «κρέμονται» από το ανακοινωθέν, τα ξημερώματα της Τρίτης, βάσει του οποίου θα εξαρτηθεί ο ρυθμός… απόψυξης. Βέβαια, επειδή οι μεγάλες εταιρείες είναι παντός καιρού, αναδιοργανώνονται και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Stay tuned για να ακούσετε αύριο ή τη Δευτέρα in Public τις αλλαγές.

Και με τη βούλα της ΕΕΤΤ η ψηφιακή κάλυψη από τη Digea. Αυτό αποφαίνονται οι έλεγχοι που διενεργεί η επιτροπή από βουνό σε βουνό και από νησί σε νησί. Κάποιοι μάλλον φροντίζουν τα νώτα τους από τις Κουμουνδούριες απειλές!

Βέβαια, από τη θετική γνωμάτευση, έως το «καλώς έχει» υπάρχει μία απόσταση η οποία δεν καλύπτεται από τον πάροχο, αλλά από τα Gap fillers των δήμων. Αν πηγαίναμε «by the book» για την ακρίβεια «by the map» δεκάδες χιλιάδες μη προνομιούχοι Έλληνες θα έβλεπαν «μαύρο» στην οθόνη τους και θα έπαιρναν το μήνυμα ότι η Ελληνική Πολιτεία τους έχει θέσει «εκτός χάρτη»…

Share.

Leave A Reply