Η Data Communication με την εφαρμογή DC Hotel στη 10η Horeca

0

Τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης λύσης DC Hotel, που έχει αναπτύξει η Data Communication, ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες του τουριστικού κλάδου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες της 10ης Horeca, που θα πραγματοποιηθεί 6-9 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

dc_hotel

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Data Communication στο Hall 3, stand C34, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από τα στελέχη της εταιρίας αναφορικά με το DC Hotel, αλλά και να παρακολουθήσουν live demo της εφαρμογής, προκειμένου να διαπιστώσουν στην πράξη την υψηλή λειτουργικότητά της.

Η καινοτόμος εφαρμογή DC Hotel ενσωματώνει πληθώρα λειτουργιών και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, γεγονός που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. Διαθέτοντας ένα πολύ φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, δεν προϋποθέτει από το χρήστη ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής. Ωστόσο, βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η πλήρης κάλυψη των δραστηριοτήτων του ξενοδοχείου από τις Κρατήσεις, τη Reception, τη Main Courante, τη Διαχείριση Ιστορικού Πελατών, τη Διαχείριση Χρεωστών μέχρι την αυτόματη ενημέρωση στη Γενική Λογιστική ή τα Έσοδα Έξοδα. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη λύση μισθοδοσίας για ξενοδοχεία Premium HRM Hotel συνιστά ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαχείρισης.

Όλα αυτά μαζί με το βραβευμένο, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών και τα European Business Awards, after sales support που η Data Communication διαθέτει, καθιστούν το DC Hotel μια κορυφαία επιλογή για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Share.

Leave A Reply