Η Dell μειώνει το κόστος για all-flash storage

0

Dell.SC4020.storage

Νέα μοντέλα  αποκλειστικά σε τεχνολογία flash στη σειρά Dell Storage SC, διατίθενται άμεσα σε όλο τον κόσμο σε τιμές που ξεκινούν από τα $25.000 στις ΗΠΑ.
Έτσι η Dell προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή εισόδου σε τεχνολογία all-flash στο storage μεσαίας κλίμακας σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο αναγνωρισμένο κατασκευαστή.
Με δύο νέες διαμορφώσεις εισαγωγικού επιπέδου, επεκτείνονται με απλό τρόπο σε μεγαλύτερες συστοιχίες με αποκλειστική χρήση τεχνολογίας flash, ή σε υβριδική μορφή συστοιχίας με συνδυασμό δίσκων συμβατικής τεχνολογίας και flash.

Συνεπής στη δέσμευσή της να μετασχηματίσει την αγορά storage με λύσεις που προσφέρουν εξαιρετική αξία στους πελάτες και ανταγωνιστική τιμή, η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο διαμορφώσεων των νέων συστοιχιών αποθήκευσης επιχειρησιακής κλάσης αποκλειστικά με τεχνολογία flash (all-flasharray – AFA) με τιμή που ξεκινά από $25.000 στις ΗΠΑ. Με την παρουσίαση αυτή, η Dell προσφέρει στους πελάτες τη χαμηλότερη τιμή για την απόκτηση μιας λύσης αποθήκευσης μεσαίας κλίμακας, αποκλειστικά με τεχνολογία flash, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο αναγνωρισμένο κατασκευαστή.

«Για αρκετά χρόνια, το κόστος ήταν το βασικό εμπόδιο στην υιοθέτηση της τεχνολογίας flash στις επιχειρήσεις, κάτι που σήμερα ανατρέπουμε καθιστώντας εφικτή τη χρήση συστημάτων αποθήκευσης flash υψηλών επιδόσεων, μεγαλύτερης αξιοπιστίας και μικρότερου αποτυπώματος για κάθε τύπο εφαρμογής» δήλωσε ο RobinKuepers, StorageMarketingDirector, DellEMEA. «Καθώς η Dell συνεχίζει να μειώνει το κόστος για τις λύσεις αποθήκευσης επιχειρησιακής κλάσης, προσφέρουμε πλέον στους πελάτες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το πιο απλό και προσιτού κόστους αποθηκευτικό σύστημα μεσαίας κλίμακας, αποκλειστικά με τεχνολογία flash.» Οι πελάτες συνεχίζουν να αναγνωρίζουν την ηγετική θέση της Dell σε τεχνολογίες flash, καθώς η εταιρεία αναδείχθηκε ως η κορυφαία επιλογή για την ανάπτυξη επιχειρησιακών λύσεων flash/SSDsγια δεύτερη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με ανεξάρτητη έρευνα της SSG-NOW σε περισσότερα από 300 στελέχη ΙΤ διεθνώς.

«Η δυνατότητα της Dell να ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο της αποθήκευσης με μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση χαμηλού κόστους για την είσοδο στα συστήματα storage με αποκλειστική χρήση τεχνολογίας flash, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή με την ενσωμάτωση χαρακτηριστικών και λειτουργικότητας επιχειρησιακής κλάσης» ανέφερε ο κ. MarkPeters, senioranalyst, EnterpriseStrategyGroup. «Αξιολογώντας συνολικά την πρόταση – η οποία ενισχύεται με την αναγνωρισμένη υποστήριξη της DellCopilotSupport – οι υπεύθυνοι ΙΤ σε όλο τον κόσμο θα πρέπει ασφαλώς να λάβουν υπόψη τους την Dell όταν αναζητούν λύσεις με τεχνολογία flash αμιγώς.»

 Οι λύσεις αποθήκευσης της Dell προσφέρουν προσιτές συστοιχίες τεχνολογίας Flash για όλους τους επιχειρησιακούς πελάτες

 Οι νέες διαμορφώσεις αποθήκευσης Dell SC4020 AFA αποτελούν μία λύση εισόδου με προσιτό κόστος, για υψηλές επιδόσεις με αποκλειστική χρήση της τεχνολογίας flash, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και των απαιτήσεών τους από το storage. Η Dellπροσφέρει άμεσα δύο επιλογές:

Η εισαγωγικού επιπέδου διαμόρφωση single-tier αποκλειστικά με flash δίσκους του Dell Storage SC4020 περιλαμβάνει έξι δίσκους SSD 480GB βελτιστοποιημένους για ανάγνωση (read-intensive), παρέχοντας συνολική ονομαστική χωρητικότητα (rawcapacity) 2,8 terabytes, σε μία προτεινόμενη τιμή λιανικής 25.000 δολαρίων στις ΗΠΑ.

  • Η διαμόρφωση multi-tier αποκλειστικά με flash δίσκους του Dell Storage SC4020 παρέχει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις για εγγραφή, ενώ διατηρεί βελτιστοποιημένο το κόστος, με έξι δίσκους SSD 480GB βελτιστοποιημένους για ανάγνωση, συν έξι δίσκους SSD 200GB βελτιστοποιημένους για εγγραφή, με συνολική ονομαστική χωρητικότητα (rawcapacity) μεγαλύτερη των 4 terabytesκαι προτεινόμενη τιμή λιανικής 35.000 δολάρια στις ΗΠΑ.

Οι δύο νέες διαμορφώσεις αποκλειστικά με flash δίσκους, βασίζονται στη συστοιχία αποθήκευσης Dell SC4020, η οποία δέχεται έως και 24 σκληρούς δίσκους ενώ διαθέτει διπλούς ελεγκτές (controllers) σε ένα chassis 2U, μαζί με όλο το βασικό λογισμικό, δυνατότητα για προαιρετικές επιλογές, εγκατάσταση και υποστήριξη τριών ετών με το πρόγραμμα Dell Copilot support.

Οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να επεκτείνουν το Dell SC 4020 storage χρησιμοποιώντας επιπλέον δίσκους flash βελτιστοποιημένους για ανάγνωση ή για εγγραφή, καθώς και να επιτυγχάνουν την αποθήκευση των δεδομένων στην τεχνολογία δίσκων με το καταλλήλο κόστος ανά πάσα στιγμή με την αυτόματη μετακίνηση δεδομένων που δεν χρησιμοποιούνται συχνά (colddata) σε ένα ή περισσότερα προαιρετικά επίπεδα αποθήκευσης (tiers) που δημιουργούνται με την προσθήκη συμβατικών δίσκων. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι νέες εγγραφές και οι απαιτήσεις ανάγνωσης υψηλών επιδόσεων εξυπηρετούνται από το επίπεδο των ανώτερων επιδόσεων των δίσκων SSD, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση των εφαρμογών.

Share.

Leave A Reply