Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Εκδήλωση της Warply για τα Mobile Payments

0

H Warply, κορυφαία ελληνική εταιρεία Mobile Marketing και CRM και μέλος του ΣΕΚΕΕ, διοργανώνει την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στις 18:00, ειδική εκδήλωση με θέμα “Mobile payments” και τις νέες τεχνολογίες στις καθημερινές μας συναλλαγές μέσω των κινητών, με την υποστήριξη του INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

invitation_warply_mobilepayments_13.11

Η εκδήλωση “Mobile Payments” θα έχει σαν κεντρικό θέμα τις αλλαγές που έχουν ήδη φέρει στην καθημερινότητα του καταναλωτή, οι εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα, αλλά και όλες οι νέες τεχνολογικές πλατφόρμες και τάσεις στις πληρωμές, τις ανταλλαγές δεδομένων και τη διαφήμιση μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν πραγματικά case studies και, ανάμεσα σε άλλα, θα αναλύσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών και αγορών από το κινητό τηλέφωνο, την προσωποποιημένη διαφήμιση και τη στόχευση χρηστών, τα mobile data, κα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι στελέχη από εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, από τον τραπεζικό κλάδο, από παρόχους κινητής τηλεφωνίας, εκπρόσωποι από τον κλάδο του λιανεμπορίου και του τουρισμού. Ανάμεσα σε άλλους θα είναι και οι:

• Κωνσταντίνος Φρυδάκης, Τράπεζα Πειραιώς
• Αντίγονος Παπαδόπουλος, Τράπεζα Eurobank
• Βασίλης Κουτσούμπας, First Data
• Θωμάς Φιλίππου, Vodafone
• Γιάννης Λιβιεράτος, iSquare
• Γιάννης Δοξαράς, Warply

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει ανοιχτός και δημιουργικός διάλογος, γύρω από το «καυτό» αυτό θέμα των νέων τεχνολογιών που τόσο έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά μας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής:

https://www.eventbrite.com/e/mobile-payments-event-by-warply-tickets-14135556831

Share.

Leave A Reply