Η LG παρουσιάζει τα LG IPS Ultrawide Full HD 21:9 monitors

0

Η LG Electronics (LG) διαθέτει την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες φωτογράφους, τους graphic designers, τους video editors, αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να δουλεύουν σε ένα monitor που μπορεί να προσφέρει ευρύτατη διάσταση με τη βέλτιστη ανάλυση απεικόνισης. Με τις οθόνες LG 29UM55 και LG 25UM55, οι σύγχρονοι καλλιτέχνες της ψηφιακής εποχής μπορούν να προβάλλουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους σε ένα monitor που χαρίζει απόλυτα ρεαλιστική «αποτύπωση».

LG_25UM55_1

Επιπλέον, αποτελούν την τέλεια λύση για βιντεοπαιχνίδια και ταινίες με βαριά γραφικά, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών για ευχαρίστηση και διασκέδαση στη θέαση. Τα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών στην ευρεία οθόνη 21:9 με εκπληκτική ποιότητα εικόνας Full HD UltraWide (2560×1080) προσφέρουν την πιο ρεαλιστική εμπειρία gaming και κινηματογραφικών περιπετειών.

Στις 29 και στις 25 ίντσες, με λόγο εικόνας 21:9, οι νέες οθόνες αποτελούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον για εκτέλεση πολλαπλών εργασιών σε σχέση με αυτές λιγότερων ιντσών και ανάλυση 16:9. Ιδανικές για επαγγελματίες που εργάζονται σε χρηματοοικονομικό περιβάλλον, η πλήρη έκταση των υπολογιστικών φύλλων διευκολύνει τις σχετικές εργασίες και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει έρευνα σε ξεχωριστό παράθυρο. Επιπλέον, συνδέοντας την οθόνη UltraWide στον φορητό υπολογιστή ως διπλή οθόνη, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τρεις οθόνες με δυνατότητα να δουλεύει τρία διαφορετικά προγράμματα, κάνοντας την καθημερινότητά του ευκολότερη εξοικονομώντας χρόνο και χώρο.

Η συγκεκριμένες οθόνες της LG προσφέρουν μοναδική καθαρότητα εικόνας με απόλυτη ακρίβεια χρωμάτων και ασυναγώνιστες δυνατότητες διαχείρισης χρώματος, αλλά και μία σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το joystick, διαθέσιμο και στα δύο μοντέλα, το οποίο εναρμονίζει εξαιρετικά τα στοιχεία ελέγχου μενού και την αναλογική ευαισθησία. Ο διασκεδαστικός έλεγχος ενός συμβατικού joystick αλλά και η σύγχρονη τεχνολογία και ο σχεδιασμός του επιτρέπουν τον απλό έλεγχο με ένα ευχάριστο άγγιγμα, ενώ χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη που δεν επικαλύπτεται, οι χρήστες μπορούν να καταλαβαίνουν και να επιλέγουν τα μενού πιο εύκολα.

Τα επαγγελματικού επιπέδου monitors της LG θέτουν νέα δεδομένα με τη συνολική υπεροχή τους. Η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οικιακούς χρήστες, με γνώμονα όχι μόνο την προηγμένη καινοτομία αλλά και την άνεση σε συνδυασμό με την απλότητα στη χρήση.

Share.

Leave A Reply