Η LG εξοπλίζει το εμβληματικό κεντρικό ξενοδοχείο Hilton Athens

0

H LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το διεθνώς αναγνωρισμένο ξενοδοχείο Hilton Athens στα πλαίσια της ανακαίνισής του για την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένης ξενοδοχειακής λύσης για τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου.

LG Hotel TV Case Study_Hilton Athens_1

Συγκεκριμένα, η LG εξόπλισε το Hilton Athens με 555 τηλεοράσεις της ξενοδοχειακής σειράς Pro:Centric SMART LY750H 47, 42 και 39 ιντσών, καθώς και με μία κεντρική μονάδα Pro:Centric Server PCS150R, καλύπτοντας πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές του εμβληματικού ξενοδοχείου για την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών του.

Η ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση infotainment που παρείχε η LG βασίστηκε στη σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric SMART που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ‘έξυπνες’ λειτουργίες και μία διαδραστική εμπειρία με συναρπαστικές δυνατότητες στους επισκέπτες. Ταυτόχρονα, δίνει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να παρέχουν υψηλού επιπέδου ενημέρωση, εγκαθιστώντας προγράμματα και περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο, ενώ μειώνονουν τα λειτουργικά τους έξοδα με σύντομο χρόνο απόσβεσης της επένδυσής τους. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων της LG, η προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία, αλλά και η υψηλή αξιοπιστία και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της LG, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νέα συνεργασία με το ιστορικό ξενοδοχείο.

«Η ανανέωση της συνεργασίας της LG με το Hilton Athens του πολυεθνικού δικτύου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του ξενοδοχειακού τομέα στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η LG, χάρη στο υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς.

Αντίστοιχα, ο κ. Bart van de Winkel, Γενικός Διευθυντής Hilton Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Η αξιοπιστία και η πολυετής πείρα της LG στις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά μέσω αυτής της συνεργασίας. Τα προηγμένα προϊόντα της LG ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και το ύφος του Hilton Athens, που στοχεύει να προσφέρει υπηρεσίες και διαμονή υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες».

Η νέα σειρά LG Pro:Centric SMART LY750H περιλαμβάνει μοντέλα με πάνελ Full HD για μοναδική εμπειρία θέασης με καθαρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες, ενώ διαθέτει ‘έξυπνες’ λειτουργίες και εργαλεία για τη ρύθμιση και εγκατάσταση προγραμμάτων, εφαρμογών και διαφόρων λειτουργιών. Χάρη στην ‘έξυπνη’ συνδεσιμότητα ‘Smart Share’, οι επισκέπτες μπορούν να αναπαράγουν απευθείας περιεχόμενο από τις φορητές τους συσκευές, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους.

Τέλος, μέσω του κεντρικού Pro:Centric server, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα δωμάτια. Έτσι, ο προγραμματισμός και η διαχείριση των ρυθμίσεων των τηλεοράσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα από ένα σημείο, μειώνοντας δραστικά το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.

Η συνεργασία της LG με το ξενοδοχείο – ορόσημο της Αθήνας, το Hilton Athens, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων. Μετρώντας ήδη πολυάριθμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της τουριστικής αγοράς, η LG ηγείται με διαφορά στον κλάδο του τουρισμού.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply