Χρυσή διάκριση για την WIND στα HR Excellence Awards

0

Το Χρυσό βραβείο απέσπασε η WIND Ελλάς στον αναγνωρισμένο θεσμό HR Excellence Awards (HREA) που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μανατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) και την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

DSC_2125

Η χρυσή διάκριση που έλαβε η WIND εντάσσεται στην Κατηγορία Διοίκηση της Απόδοσης – Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης και αφορά στον επιτυχή σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας Διαδικασίας Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού GROW@WIND. Η διαδικασία αυτή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της νέας εταιρικής της κουλτούρας ενδυναμώνοντας την ουσιαστική ανάπτυξη των ανθρώπων της και υπηρετώντας με συνέπεια τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της σε κάθε τομέα, ώστε να παραμένει προσηλωμένη στην παροχή συστηματικά αυξανόμενης αξίας για τους Έλληνες καταναλωτές.

Το βραβείο για τη WIND παρέλαβε η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού η οποία δήλωσε: «Το βραβείο αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία και μια επιβράβευση της προσπάθειας μας. Όλοι εμείς στη WIND, πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να έρθει από τη γνώση, την ικανότητα, την πρωτοβουλία, την κοινή στόχευση, την ομαδικότητα και τη δέσμευση των ανθρώπων μας. Έχουμε φέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και η καθημερινότητα μάς το επιβεβαιώνει. Το βραβείο αυτό ανήκει σε καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί στην WIND».

Το  GROW@WIND αποτελεί μία πολυδιάστατη και δυναμική διαδικασία ανάπτυξης που ευθυγραμμίζει την προσωπική και επαγγελματική πρόοδο με την ανάπτυξη της ομάδας και της εταιρείας. Μέσα από μια σύγχρονη πλατφόρμα δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια και ενδυνάμωση μιας κουλτούρας υψηλής απόδοσης και συνεχούς βελτίωσης, μέσα από την αυτό-αξιολόγηση, την αυτό-βελτίωση και την ανατροφοδότηση.

Ο θεσμός των HR-EA εντάσσεται στις ετήσιες δράσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Μανατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ. Ο θεσμός υποστηρίζει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, κοινωνία κ.α.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply