Η θυγατρική της Mellon στη Σερβία αναλαμβάνει έργα στο Μαυροβούνιο

0

Η Mellon Serbia, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Mellon και θυγατρική της Mellon Technologies στη Σερβία, ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά τους τελευταίους 12 μήνες έχει ξεκινήσει σημαντικές συνεργασίες στο γειτονικό Μαυροβούνιο. Η ανακοίνωση αυτή υπογραμμίζει τη στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω ανάπτυξη σε σημαντικούς κλάδους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη των πελατών της Mellon ακόμα και σε χώρες που δεν έχει τοπική παρουσία.

mellon_serbia

Από το 2013, η Μellon Serbia διερευνά την αγορά του Μαυροβουνίου για πιθανές  νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για να ενισχύσει υφιστάμενες συνεργασίες με διεθνείς πελάτες στην περιοχή. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία  κατάφερε να ξεκινήσει συνεργασίες με καταξιωμένους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων οι Crnogorska komercijalna banka (μέλος του ομίλου OTP), Hipotekarna Bank, καθώς και η νεοϊδρυθείσα Lovćen Bank.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στο Μαυροβούνιο. Με την κίνηση αυτή, διευρύνουμε το πεδίο εφαρμογής και την αποτελεσματικότητα του χαρτοφυλακίου μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα σταθερά επίπεδα ποιότητας και υλοποίησης. Θέλουμε οι πελάτες μας στο Μαυροβούνιο να βλέπουν στην Mellon ένα συνεργάτη που θα βρίσκεται δίπλα τους για να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τις στρατηγικές τους με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο”, σχολίασε ο Στέφανος Καραπέτσης, Γενικός Διευθυντής της Mellon Serbia και Executive Director του Ομίλου Εταιρειών Mellon.

Share.

Leave A Reply