Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην πορεία της προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Γαλλίας, η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, φιλοξένησε στο κατάστημά της στη Γλυφάδα τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Δημήτρη Διαμαντάκο, Βαγγέλη Μόρα, Γιώργο Σαμαρά και Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Photo_1

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και ειδικά για την ημέρα της επίσκεψης των παικτών στο κατάστημα της Vodafone στη Γλυφάδα πρόσφερε έκπτωση 15% σε όλα τα Vodafone Smart tablet & Smartphones (Vodafone Smart mini, Vodafone Smart 4 mini, Vodafone Smart 4, Vodafone Smart 4 turbo, Vodafone Smart 4 power, Vodafone Smart tab 4 8”) και σε όλα τα αξεσουάρ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε: «Είμαστε ένα σύνολο από άξιους ποδοσφαιριστές και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά αλλά και το κλίμα στην ομάδα. Ξεκινά μια μεγάλη διαδικασία με τα προκριματικά. Είναι ένας δύσκολος δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Θέλουμε και την τύχη στο πλευρό μας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι θα πάμε στο Euro 2016» και πρόσθεσε «είναι ένα δύσκολο ματς. Ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική γιατί και η Ρουμανία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».

IMG_5795              IMG_5801

Ο Γιώργος Σαμαράς πρόσθεσε: «Το να έχουμε επιτυχίες είναι μια συνήθεια. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουμε σοβαρό πρόσωπο και έχουμε υπομονή. Θέλουμε να πετύχουμε στα προκριματικά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι αναγκαστικό να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια διαδικασία που τα ματς μεταξύ τους έχουν μεγάλη χρονική απόσταση. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε πλάνο για όλα τα προκριματικά».

Τέλος, ο Δημήτρης Διαμαντάκος δήλωσε: «Ο προπονητής θέλει να μας βάλει στο κλίμα της ομάδας. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε για να τους βοηθήσω. Δεν είναι εύκολο να καθιερωθείς στην εθνική ομάδα». Αναφορικά με την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στη Βραζιλία με το τέρμα του Γιώργου Σαμαρά και πώς ένιωσε που είναι πλέον συμπαίκτες, δήλωσε: «Το έβλεπα από την τηλεόραση και είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα του».

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply