Έρχεται το “Destiny” με αποκλειστικό περιεχόμενο για το Playstation

0

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πακέτου (bundle) PS4 με το παιχνίδι Destiny, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 9/9/2014.

PS4_JB_3D_Destiny_month 090614

Το αποκλειστικό Bundle που θα διατίθεται από τις 9/9 θα περιέχει το PS4 500GB Jet Black, το παιχνίδι Destiny σε δίσκο Blu-ray και μία δοκιμαστική συνδρομή PS Plus ενός μήνα , για να ανακαλύψετε όλο το online περιεχόμενο. Το PlayStation αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα για να βιώσεις το Destiny, αφού έρχεται με αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για PS4 και PS3.

Το PlayStation 4 συμπληρώνει ήδη 9 μήνες επιτυχημένης κυκλοφορίας της κονσόλας νέας γενιάς στις 13 Δεκεμβρίου 2013 και έρχεται ακόμη πιο δυναμικά τώρα σε συνδυασμό με το Destiny να προσφέρει καινούργιο αποκλειστικό περιεχόμενο για αξέχαστες περιπέτειες και gaming εμπειρία υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Η έκδοση του Destiny για PS4 και PS3 περιέχει μοναδικό περιεχόμενο και υλικό που θα βρείτε στην τοποθεσία http://blog.eu.playstation.com/2014/06/16/destinys-playstation-exclusive-content-detailed/ .


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply