Ασφαλής η χρήση των smartphones στις πτήσεις των Qantas και Virgin

0

Οι αεροπορικές εταιρείες της Αυστραλίας Qantas Airways και η Virgin Australia Holdings, δήλωσαν ότι οι επιβάτες τους θα μπορούν να χρησιμοποιούν smartphones και tablets σε όλες τις πτήσεις, μετά από μία ρύθμιση που “χαλάρωσε” την απαγόρευση των ηλεκτρονικών συσκευών στα αεροπλάνα.

52038eb47c404b0681a15952767f2254-qstreaming-920a

Οι αυστραλιανές αεροπορικές εταιρείες ελπίζουν ότι, δίνοντας στους πελάτες σχεδόν συνεχή πρόσβαση στις προσωπικές τους συσκευές, θα αυξήσει στην προτίμηση τους, καθώς φαίνεται να χάνουν τον πόλεμο τιμών εναντίον των ανταγωνιστών τους στην αγορά. Επί του παρόντος, οι επιβάτες αναγκάζονται να απενεργοποιούν τις συσκευές μέχρι το αεροπλάνο να φτάσει σε ύψος πλεύσης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους πελάτες της Qantas την ελευθερία και την ευελιξία να χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους ηλεκτρονικές συσκευές από τη στιγμή που θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο μέχρι να αποβιβαστούν,” δήλωσε ο  διευθύνων σύμβουλος εσωτερικού της Qantas, Lyell Strambi.

Ο CCO της Virgin Australia, Mark Hassell, δήλωσε ότι ο μεγάλος αριθμός των επιβατών που ταξιδεύουν με ένα smartphone ή tablet δείχνει “πόσο πολύτιμη είναι η gate-to-gate πρόσβαση στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία τους”.

Share.

Leave A Reply