Ταχύτητες δικτύου 300Mbps από τη SingTel

0

Η SingTel, σε συνεργασία με τη Samsung και την Ericsson, αλλάζει τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, αποκαλύπτοντας την πρώτη εμπορική υπηρεσία LTE για smartphones, η οποία φτάνει ταχύτητες 300Mbps.

Singtel

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Αυγούστου 2014, ημερομηνία όπου η SingTel εγκαινιάζει το Samsung Galaxy S5 4G +, την πρώτη συσκευή σε παγκόσμιο επίπεδο που θα είναι συμβατή με τα δίκτυα 4G LTE-A. Άλλο ένα συμβατό smartphone, το Samsung Galaxy A 4G +, θα είναι διαθέσιμο από την SingTel τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η SingTel έχει συνεργαστεί με την Ericsson, η οποία και αποτελεί τον κύριο πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας του εξοπλισμού της, με σκοπό την επέκταση του LTE-A δικτύου της σε όλη τη Σιγκαπούρη. H κάλυψη σε εμπορικό επίπεδο αυτή τη στιγμή φτάνει στο 55% του νησιού, συμπεριλαμβανομένων περιοχών όπως το Orchard, η CBD, η Shenton Way, το City Hall, το Ang Mo Kio, η Tampines, η Jurong, το Telok Blangah και τα Woodlands.

Η Εσωτερική κάλυψη είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή σε 29 σημεία, όπως το Plaza Singapura, το Bugis Junction, το Suntec City, το Raffles City, το Tampines Mall και το αεροδρόμιο Changi.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply