Ξεπέρασαν τις 1000 οι συμμετοχές στο πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας»

0

Περισσότερες από 1000 επιχειρήσεις συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» από την υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr» του ΟΤΕ, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

yourbusiness

Ο ΟΤΕ συνεχίζοντας να στηρίζει μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσέφερε δωρεάν τηλεοπτική προβολή για τρεις μέρες σε δέκα τυχερές επιχειρήσεις από τις 7 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, ενώ το σχετικό τηλεοπτικό σποτ του ΟΤΕ μαζί με εκείνα των επιχειρήσεων ξεπέρασαν τις 630.000 επισκέψεις στο YouTube.

Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα καταγράφηκε στις ιστοσελίδες των δέκα τυχερών επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα μετά τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή τους σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας. Οι επισκέψεις σε ορισμένες περιπτώσεις αυξήθηκαν περισσότερο από 2.000% σε μηνιαία βάση, ενώ σε άλλες περιπτώσεις παρατηρήθηκε αύξηση των hitsστις ιστοσελίδες σχεδόν 9.000%.

Όλες οι επιχειρήσεις πιστεύουν ότι ωφελήθηκαν σημαντικά από την προβολή των επιχειρήσεών τους. «Η ιστοσελίδα μας σημείωσε υψηλότερο ranking, ενώ μεγαλύτερο υπήρξε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Γενικότερα υπήρξε μεγάλη απήχηση και περιστασιακά ανέβαιναν και οι πωλήσεις» ανέφερε ο κ. Χρυσόστομος Κονιδάρης από το παιχνιδοπωλείο «Το Σπίτι της Χαράς», ενώ ο κ. Αντώνης Νικάκης από τον παιδότοπο Ilbodo είπε: «Αυξήθηκε κατά μεγάλο βαθμό η επισκεψιμότητα στο site, υπήρξε μεγαλύτερη προβολή και αύξηση των πωλήσεων. Ο κ. Βασίλης Αλιγιάννης από το ανθοπωλείο “Florial” επισημαίνει ότι όχι μόνο αυξήθηκε η επισκεψιμότητα του e-shop, αλλά και οι πωλήσεις του.

Η υπηρεσία «H επιχείρησή σου.gr» αποτελεί μια συνολική εύκολη και οικονομική λύση για την παρουσία των επιχειρήσεων στο Ιnternet και προσφέρεται δωρεάν για τους έξι πρώτους μήνες.

Share.

Leave A Reply