Τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft αναλαμβάνει η Λία Κομνηνού

0

Διευρυμένα καθήκοντα αποκτά η Λία Κομνηνού,  από την 1η Ιουνίου και για τον επόμενο χρόνο, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων της Microsoft για τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

komninou_lia

Στο νέο της ρόλο, η Λία Κομνηνού θα έχει την επίβλεψη για την εταιρική και προϊοντική επικοινωνία της Microsoft στις 33 χώρες ευθύνης της, καθώς και για τις σχέσεις με τα ΜΜΕ της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με στόχο τη μετάδοση της σωστής απεικόνισης της εταιρίας και την εδραίωση θεμιτών αντιλήψεων γύρω από την αποστολή και τις δράσεις της Microsoft, τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η Λία Κομνηνού εντάχθηκε στο δυναμικό της MicrosoftΕλλάς το 2005, αναλαμβάνοντας  τη διεύθυνση διαφόρων τμημάτων επικοινωνίας της εταιρίας,  τόσο ως Marketing Communications Manager όσο και ως  Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα τελευταία χρόνια.

Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, με προϋπηρεσία σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες, όπου διαχειρίστηκε τη στρατηγική και υλοποίηση της συνολικής διαφημιστικής επικοινωνίας μεγάλων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών, ενώ κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Wellesley Collegeστην Η.Π.Α.,  όπου και εργάστηκε ως Εργασιοθεραπεύτρια πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Τη θέση της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη Microsoft Ελλάς για τον επόμενο χρόνο, αναλαμβάνει ο Τίμος Πλατσάς, ως σήμερα υπεύθυνος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων για τις κατηγορίες προϊόντων Xbox & PC Hardware.

Στο νέο του ρόλο, ο Τίμος Πλατσάς θα είναι υπεύθυνος για την εταιρική και προιοντική επικοινωνία της Microsoft στην Ελλάδα, για τις σχέσεις με τον Τύπο και τα ΜΜΕ, καθώς και για τις δράσεις που αφορούν στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας.

Ο Τίμος Πλατσάς εντάχθηκε στη Microsoft Ελλάς το 2010, αναλαμβάνοντας από τη θέση του Product Marketing Manager, το σχεδιασμό και την υλοποίηση marketing ενεργειών και προγραμμάτων δημοσιότητας για την παιχνιδοκονσόλα XBOX.

Προέρχεται από το χώρο του marketing και της επικοινωνίας,  με πιο πρόσφατη τη συνεργασία του με τη διαφημιστική εταιρεία Spot JWT, όπου ήταν υπεύθυνος για τις επικοινωνιακές καμπάνιες μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και οργανισμών δημοσίου, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου MBA από το Alba Graduate Business School.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply