Η COSMOTE φέρνει το προηγμένο Samsung Galaxy S5

0

Το νέο Samsung Galaxy S5, με πρωτοποριακό design και διάτρητο μοτίβο στην πίσω όψη του, που υποστηρίζει ταχύτητες 4G, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE.

Samsung Galaxy S5

Με προηγμένες λειτουργίες κάμερας (HDR και επιλεκτική εστίαση), με μεγάλη ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό και με αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, το Samsung Galaxy S5 έρχεται για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Για να μπορούν να απολαμβάνουν mobile internet με το πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα, το δίκτυο της COSMOTE,σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως. Το Samsung Galaxy S5 υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice, που μόνο η COSMOTE προσφέρει στην Ελλάδα, για κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.

Με κάθε νέα σύνδεση και αγορά του Samsung Galaxy S5 τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 75€ για αγορές μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προιόντων και μια δωροεπιταγή αξίας 60€ για αγορές προϊόντων Samsung. Με αγορά σκέτης της συσκευής τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 60€, για αγορές προϊόντων Samsung.

Το Samsung Galaxy S5 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα, με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5 εδώ.

Share.

Leave A Reply