Ο «Micro» είναι ο πρώτος 3D εκτυπωτής για καταναλωτές

0

Η M3D LLC είχε αρχικό στόχο τα 50 χιλ. δολ. για το λανσάρισμα του Micro, του πρώτου 3D εκτυπωτή «πραγματικά για καταναλωτές», όπως τον χαρακτηρίζουν οι ιθύνοντες της εταιρείας. Ωστόσο, η σχετική καμπάνια χρηματοδότησης που τρέχει στο Kickstarter έχει ξεπεράσει ήδη τα 1,46 εκατ. δολ., έχοντας ακόμα κάτι λιγότερο από ένα μήνα για να ολοκληρωθεί.

micro_3d

Ο «Micro» είναι ένας οικονομικός (σχεδόν 200 δολ.) κι εύκολος στη χρήση 3D εκτυπωτής. Έχει συμβατότητα με Windows, Mac και Linux, ενώ συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB.

Η κατασκευή του βασίζεται σε τεχνολογία «Micro Motion», ένα σύστημα αισθητήρων και αλληλεπίδρασης που είναι ενσωματωμένο στην «κεφαλή» και κάνει τη συσκευή αυτορρυθμιζόμενη.

«Είναι ο πιο οικονομικός 3D εκτυπωτής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Ιδανικός για πρωτάρηδες και ειδικούς: απλά συνδέστε τον εκτυπωτή, κατεβάστε ή δημιουργήστε μοντέλα, πατήστε εκτύπωση και παρακολουθήστε τις δημιουργίες σας να υλοποιούνται μπροστά στα μάτια σας», γράφει η M3D LLC στην ιστοσελίδα της.

Share.

Leave A Reply