Η Χορηγία γεννήθηκε στην Ελλάδα: “Choregeo” 1st Sponsorship Conference

0

Το πρώτο συνέδριο για την χορηγία, του σημαντικού κοινωνικού και πολιτιστικού θεσμού που γεννήθηκε και άνθισε στην Αρχαία Ελλάδα, είναι γεγονός. Το “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, βρίσκεται προ των πυλών του και πλήθος επιχειρηματικού, αθλητικού και τουριστικού κόσμου αναμένεται να κατακλύσει το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, το Σάββατο 5 Απριλίου και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Το συνέδριο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 10:00 το πρωί.

Choregeo_1st-Sponsorship-Conference_Logo

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναλυθεί η άνοδος του golf και η συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσα από την θεματική ενότητα: «Χορηγία & Αθλητικός Τουρισμός, Case StudyGolf», από την κα. Κάτια Αβραμίδου, νομική σύμβουλο της Aegean Airlines και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Aegean Airlines ProAm και από τον κ. Τάκη Γκώνια, επαγγελματία παίκτη του γκολφ και προπονητή ποδοσφαίρου, υπό τον συντονισμό του κ. Βαγγέλη Χανιωτάκη (Εκδόσεις «Vagma Media Development», «Golf & Leisure Magazine»).

Μετά την ενότητα «Χορηγία και Ομοσπονδίες», άλλη μια επίκαιρη ενότητα προστέθηκε με τίτλο «Χορηγία & Ολυμπιονίκες», με εκλεκτούς συμμετέχοντες τον χρυσό Ολυμπιονίκη στο άθλημα των κρίκων, Δημοσθένη Ταμπάκο, τον δις αργυρό Ολυμπιονίκη στο ταεκβοντο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη τη χάλκινη Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφία Παπαδοπούλου και την Ολυμπιονίκη ξιφασκίας, Βασιλική Βουγιούκα. Τον συντονισμό της συζήτησης έχει αναλάβει ο κ. Δήμος Μπουλούκος («Mega TV»).

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς άλλο ένα case study με θέμα: «Χορηγία και Θάλασσα» θα παρουσιαστεί από το Νίκο Βαρδαλάχο, πρωταθλητή ταχύτητας στο windsurfing, με ένα σπουδαίο πάνελ και συντονιστή τον κ. Γεράσιμο Γερολυμάτο («Skipper ONDECK, Yachting & Sailing magazine»).

Choregeo_7_By Golf & Leisure Magazine

Οι εγγραφές του συνεδρίου είναι ήδη ανοικτές μέσω του επίσημου site του “Choregeo”: www.sponsorshipconf.gr

Για την συμμετοχή σας, στο διήμερο συνέδριο Choregeo” 1st Sponsorship Conference, ισχύουν τα ακόλουθα κόστη συμμετοχής:

Για φοιτητές: 80€, για εταιρείες: 150€, για ιδιώτες: 200€

Στις ομαδικές εγγραφές, υπάρχει έκπτωση 40% στις 4 εγγραφές, ενώ στις 6 εγγραφές, οι δύο είναι δωρεάν. Κανείς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ακούσει μερικούς από τους κορυφαίους ομιλητές στην βιομηχανία της χορηγίας.

Στις τιμές περιλαμβάνονται και παροχές όπως lunch, full day coffee stand κ.α.

Για την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, θα ισχύουν ειδικές τιμές διαμονής για τους συμμετέχοντες εκτός Αθηνών, που ξεκινάνε από 50ευρώ το δίκλινο / το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ταξιδιωτικό πρακτορείο Vita N Travel (+30 210 3249070).

Χορηγός του συνεδρίου είναι η κορυφαία εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face.

Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι τα καταστήματα Focaccino, η υψηλής ποιότητας αλυσίδα αρτοποιείας – καφέ, η εταιρεία αξιολόγησης χορηγικών προγραμμάτων REPUGR, η εταιρεία παραγωγής XYZ Productions, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Security Forces, η μεταφραστική εταιρεία Planitas, η εταιρεία μεταφορών Capital Security, η εταιρεία sports production Identity που έχει αναλάβει τον συντονισμό του συνεδρίου, η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Galakteros Event Production, το φωτογραφικό πρακτορείο Newsports και η εταιρεία καθαρισμού κτιρίων Bicos C.S

Choregeo_8_By Newsports.eu

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: Emea.gr, Basketblog.gr, All Star Basket, Business Today, Advertising.gr, Basketnet.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο site μας: www.sponsorshipconf.gr. Οι φωτογραφίες του κειμένου ανήκουν στο περιοδικό «Golf & Leisure» και το φωτογραφικό πρακτορείο Newsports.eu, αντίστοιχα.

Share.

Leave A Reply