Αλλαγή πλεύσης της Huawei αναφορικά με την ανάπτυξη smartphone με δυνατότητα dual boot για Android και Windows Phone.

File photo of a Huawei logo pictured at the ITU Telecom World in Geneva

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως σχεδιάζει το λανσάρισμα μιας τέτοιας συσκευής στις Η.Π.Α. κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Ωστόσο, σχετική δήλωση που παραχώρησε στέλεχος της εταιρείας, αναφέρει πως: «προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να κυκλοφορήσει ένα smartphone με δυνατότητα υποστήριξης dual λογισμικού. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε stand alone συσκευές τόσο για Windows όσο και για Android, αλλά οι χρήστες που αναζητούν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων, θα πρέπει να στραφούν αλλού».

Φημολογείται πως τόσο η Google όσο και η Microsoft έχουν αντιταχθεί στα dual boot smartphones. Άλλωστε πρόσφατα και η Asus αναγκάστηκε να ανακαλέσει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία μιας dual boot OS ταμπλέτας, έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από τη Google.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply