Μέσα Ιουλίου ο διαγωνισμός για το ψηφιακό μέρισμα

0

Για το δεκαήμερο 15 με 25 Ιουλίου προγραμματίζει το διαγωνισμό για το ψηφιακό μέρισμα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Auction

Το ενδιαφέρον στο θέμα αυτό επικεντρώνεται στο αν η Επιτροπή (και εν πολλοίς η κυβέρνηση) θα επιμείνει στην αποτίμηση του φάσματος που έγινε το 2009 και η οποία είχε καταλήξει σε ένα ποσό της τάξεως των 300 εκατ.  ευρώ για το σύνολο.

Εκτιμάται ότι θα γίνει νέα μελέτη της αξίας του προς διανομή φάσματος μετά την «αποχώρηση» των τηλεοπτικών καναλιών από αυτό, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα κληθούν να δώσουν λιγότερα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply