Η πλατφόρμα Business Cloud, θα δώσει το παρόν στη HORECA 2014

0

Δύο νέες εφαρμογές της πλατφόρμας Business Cloud, για τη μαζική εστίαση και τη φιλοξενία, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Έκθεση HORECA 2014

business cloud

Η πλατφόρμα Business Cloud δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει στην ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του σύγχρονου, απαιτητικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. Η πλατφόρμα προσφέρεται ως συνδρομητική υπηρεσία εξειδικευμένων εφαρμογών, για πλήθος επαγγελμάτων, με το μοντέλο Software as a Service (Λογισμικού ως Υπηρεσία).

Χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία του cloud computing για υψηλές επιδόσεις και διαθεσιμότητα με χαμηλό κόστος, η πλατφόρμα Business Cloud διαθέτει εργαλεία για τη διαχείριση του πελατολογίου, της αποθήκης, των πωλήσεων και αγορών, της έκδοσης παραστατικών, τα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία καθώς και πλήθος άλλων λειτουργιών. Με τον τρόπο αυτό, ο επαγγελματίας έχει άμεση πρόσβαση για συνεχή παρακολούθηση των εργασιών του, της οργάνωσης και του ελέγχου των συναλλαγών του, σε πραγματικό χρόνο. Στη σουίτα εφαρμογών του Business Cloud, έρχονται να προστεθούν δύο νέες εφαρμογές για την οργάνωση του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου της μαζικής εστίασης και της φιλοξενίας.

Η επίσημη παρουσίαση των πρωτοποριακών εφαρμογών της πλατφόρμας, θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 7 έως και 10 Φεβρουαρίου 2014. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις νέες εφαρμογές και τις λειτουργίες της πλατφόρμας Business Cloud (Hall 1, Περίπτερο D26).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 8649867 καθώς και στο info@businesscloud.gr.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply