Δεκαέξι ελληνικές startup αναζητούν Τούρκους επενδυτές

0

Στα σκαριά βρίσκεται η πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία για την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας, δηλαδή των startup εταιρειών. Το DisruptStartup,ScaleUP Founders Bootcamp αποτελεί μία πρωτοβουλία των Industry Disruptors –Game Changers με τον τεχνολογικό επιταχυντή Girişim Fabikası -Fit Startup Factory, την επιστημονική στήριξη του Özyeğin University και την στήριξη της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus airlines.

startup

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ήταν πολλές και τελικά επελέγησαν 16. Στις 17 Φλεβάρη, οι startupers που θα έχουν συστήσει τρεις ομάδες θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, για να παρουσιάσουν τις εταιρίες τους σε περισσότερους από 80 διεθνείς και Τούρκους επενδυτές και επιχειρηματίες. Στις 19/2 οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στην Αθήνα, ενώ ένα startup θα ταξιδέψει στην Αττάλεια για να συμμετέχει στο Startup Turkey, μεταξύ των οποίων η Turkcell, İdacapital, Endeavor, Intel Capital, Earlybird Venture Capital, 212 Capital Partners, Dore Grup, European Investment Fund, General Electric, Fiba Capital.

Ένα από τα τρία Project στις 19/2 θα ταξιδέψει στην Αττάλεια της Τουρκίας για να συμμετάσχει στο Startup Turkey. 

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply