Παρατείνεται η κατάθεση προσφορών για τα αγροτικά δίκτυα

0

rural

Παράταση 20 ημερών ανακοινώθηκε από την Κοινωνία της Πληροφορίας για την κατάθεση των προσφορών για το έργο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομές σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίας Εκμετάλλευσης – Αξιοποίησης των Υποδομών».

Αρχικά ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών από τους υποψηφίους είχε οριστεί η 31η Ιανουαρίου 2014. Η νέα ημερομηνία είναι η 19η Φεβρουαρίου 2014. Υπενθυμίζεται ότι το έργο, προϋπολογισμού 161 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία ευρυζωνικής δικτυακής υποδομής σε περίπου 5.100 λευκές αγροτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αντιστοιχούν περίπου στο 40% της ελληνικής επικράτειας.

Μέχρι στιγμής επισήμως μόνο ο ΟΤΕ έχει γνωστοποιήσει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στον εν λόγω διαγωνισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον άλλα δύο σχήματα προτίθενται να εκδηλώνουν ενδιαφέρον, ο όμιλος Intracom με τη συμμετοχή της hellas online και κοινοπραξία της Cyta Ελλάδας, της κινεζικής ΖΤΕ και της PCCW με έδρα το Χονγκ Κονγκ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply