Σε έναν χρόνο από σήμερα έρχονται τα Windows 9

0

Τον προσεχή Απρίλη, στο συνέδριο της “BUILD 2014” αναμένεται ότι η Microsoft θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση Windows 9. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, τα Windows 9 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά, έναν χρόνο μετά την παρουσίαση.

windows-blue

Οι τεχνικοί της Microsoft τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, καθώς η αποτυχία των Windows 8 είναι πλέον δεδομένη, αφού χαρακτηρίζεται ως “πανωλεθρία” από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τα της εταιρείας.

Πάντως, ούτε η αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος σε Windows 8.1 βοήθησε σημαντικά την κατάσταση, γι’ αυτό και η εταιρεία αποφάσισε να .λανσάρει νέα version.

Βάσει των όσων γίνει γνωστά ως τώρα, τα Windows 9 θα προσπαθήσουν να γεφυρώσουν ακόμα περισσότερο το “χάσμα” μεταξύ της έκδοσης των Windows για Tablets και της αντίστοιχης για PC .

Έτσι, εκτός από την επιστροφή του Start Button – και τις σχεδιαστικές αλλαγές, θα δούμε διαφορετικές version των Windows για επαγγελματική και ευρεία καταναλωτική χρήση, ενώ προγραμματίζεται και ένα ενιαίο online κατάστημα, στα πρότυπα του App Store της Apple, που θα καλύπτει όλες τις πλατφόρμες της Microsoft (Windows, Xbox, Windows Phone).

Share.

Leave A Reply