Αποκτήστε Leased Line συνδέοντας πολλαπλές γραμμές χαμηλού κόστους

0

combox

H Protonyx Data Services ανακοινώνει τη διάθεση των νέων πακέτων υπηρεσιών comBOX που μπορούν να αποτελέσουν τη δικτυακή υποδομή στην σύγχρονη επιχείρηση για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του διαδικτύου με την καλύτερη αναλογία στη σχέση απόδοσης/κόστους.

Η καινοτομία των υπηρεσιών comBOX βασίζεται στο γεγονός ότι μπορεί να συνδυάσει επιμέρους συνδέσεις διαφορετικών τεχνολογιών και από διαφορετικούς ISP σε μία ενιαία σύνδεση υψηλής ταχύτητας και αξιοπιστίας αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στον τομέα των δικτύων υπολογιστών.

Από πλευράς κόστους οι υπηρεσίες comBOX αποδεικνύονται 100% πιο συμφέρουσα επιλογή για εταιρίες καθώς σε πολλές περιπτώσεις η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται ξεπερνάει το 50%.

Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις των όποιων η χρήση του διαδικτύου και γενικότερα του όγκου δεδομένων μεταβάλλεται (π.χ.εποχικότητα) ή έχει απρόβλεπτες αιχμές. Μάλιστα αποτελεί την βέλτιστη λύση για επιχειρήσεις που έχουν συνεχή επικοινωνία με υποκαταστήματα ή συνεργάτες στο εξωτερικό, καθώς μπορούν να προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και μέγιστη αξιοπιστία, κάτι που αυτή τη στιγμή προσφέρεται μόνο από τις International leased lines που διατίθενται σε απαγορευτικό κόστος για τις περισσότερες επιχειρήσεις.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι ότι, πρόκειται για μια απολύτως plug & play υλοποίηση που αποδίδει άμεσα. Επίσης, ένα μεγάλο εύρος των τεχνολογικών δυνατοτήτων που ενσωματώνεται στις υπηρεσίες comBOX, μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές της, χωρίς να ασχολείται στο ελάχιστο με τη διαχείριση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών της.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες comBOX έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Protonyx Data Services, και αποτελεί την μοναδική και καινοτόμα ελληνική απάντηση στο πρόβλημα ανεπαρκούς συνδεσιμότητας με το Internet που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

combox-vlltech-schema

Share.

Leave A Reply