Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Vodafone Explore Greece. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και έχει στόχο να προωθήσει και να αναδείξει την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό.  Ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, μετράει περισσότερα από 90.000 downloads σε όλο τον κόσμο.

Vodafone Explore Greece - Photo 2

Η διεθνής παρουσία του Ομίλου Vodafone έχει συμβάλει, ώστε το  Vodafone Explore Greece να επικοινωνείται σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό συνδρομητών σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως Αγγλία, Γερμανία Ιρλανδία, Ιταλία και Ολλανδία. Ένας από τους άξονες επικοινωνίας της εφαρμογής, άλλωστε, στις παραπάνω  χώρες υπήρξαν και τα εταιρικά websites και mobile portals (13 εκατ. επισκέψεις και 4 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες αντίστοιχα), ενώ σε εγχώριο επίπεδο πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επικοινωνία στους επισκέπτες της χώρας μας και σε σημεία με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον. Με αυτό τον τρόπο η επικοινωνία της εφαρμογής λειτουργεί ως μια ευρείας κλίμακας δωρεάν διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 γλωσσών (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά) και με αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές για τους συνδρομητές Vodafone τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, η Vodafone στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό  προσελκύοντας στη χώρα μας επισκέπτες, από όλο τον κόσμο.

Φέτος το καλοκαίρι, η Vodafone μέσα από το κατάστημα Vodafone @The Mall Athens δίνει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του Explore Greece και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας μας. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένους καλοκαιρινούς διαγωνισμούς, οι πελάτες του Vodafone @The Mall Athens έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς και πολλά άλλα δώρα. 

Vodafone Explore Greece - Photo 1

To Vodafone Explore Greece απευθύνεται σε όσους σκέφτονται να επισκεφθούν τη χώρα μας, αλλά και σε όσους βρίσκονται ήδη εδώ, παρέχοντας μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες. Το περιεχόμενο της εφαρμογής είναι δυναμικό, εμπλουτίζεται και ανανεώνεται ώστε να διευκολύνει τον επισκέπτη. Για την επικοινωνία και την ανανέωση του “Vodafone Explore Greece” πολύ σημαντική είναι η στρατηγική συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το visitgreece.gr.

Με το Vodafone Explore Greece στο smartphone ή το tablet (iOS & Android), ο χρήστης μπορεί εύκολα και γρήγορα, είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, να βρει προτάσεις για διαμονή, διασκέδαση, φαγητό, αλλά και ενδιαφέροντα δρώμενα τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Πρόσφατα η Vodafone προχώρησε σε νέες συνεργασίες με πολιτιστικούς χώρους, όπως αυτή με το Μουσείο της Ακρόπολης, προκειμένου να παρέχει, μέσω της εφαρμογής, στους Έλληνες και ξένους συνδρομητές της δωρεάν είσοδο δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το πολιτισμό και την ιστορία μας. Επίσης, οι αποκλειστικές προσφορές του Vodafone Explore Greece, γίνονται συμβατές με το Passbook, την εξελιγμένη εφαρμογή του iPhone, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, κατόχους iPhone, να συγκεντρώνουν όλες τις προσφορές τους, σε ένα σημείο.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply