Στα σχέδια της Google να λανσάρει tablet

0

O πρώην CEO της Google Eric Schmidt σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα δήλωσε ότι ο αμερικανικός κολοσσός είναι πολύ πιθανόν να λανσάρει το δικό του tablet μέσα στο επόμενο εξάμηνο, κάτι που, αν συμβεί, θα αποτελέσει σίγουρα το επόμενο πεδίο ανταγωνισμού ανάμεσα στην Apple και το λειτουργικό της Google.

O Eric Schmidt αναφέρθηκε στα σχέδια της Google να ανταγωνιστεί την εμπορική επιτυχία της Apple με το iPad, σημειώνοντας ότι «μέσα στους επόμενους έξι μήνες σχεδιάζουμε να λανσάρουμε μία ταμπλέτα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα».

Μία τέτοια δήλωση μπορεί να ερμηνευτεί ως προαναγγελία της «Nexus» πρότασης της στον τομέα των tablets, σε συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή (κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με αυτό που συνέβη με τα Nexus κινητά). Το πώς θα ονομάζεται η ταμπλέτα της Google βέβαια δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Ο Schmidt επιβεβαίωσε ακόμη ότι η Google εργάζεται για την ανάπτυξη τεχνολογίας voice recognition που να «κάνει παρόμοια πράγματα με το Siri», σημειώνοντας ότι η Google είχε για μεγάλο διάστημα «το καλύτερο λογισμικό voice translation».

Share.

Leave A Reply