Παρασκευή, 31 Μαρτίου

H LG Electronics και η Intel λανσάρουν το WiDi

0

H LG Electronics προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Intel, για την υιοθέτηση και από κοινού προώθηση της νέας τεχνολογίας Intel Wireless Display (WiDi). Η τεχνολογία Intel WiDi πρόκειται να ενσωματωθεί στις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο χρόνο. To Intel WiDi, αφορά σε ένα περιβάλλον χρήσης ασύρματης σύνδεσης, που επιτρέπει την άμεση παρακολούθηση περιεχομένου υψηλής ανάλυσης, -το οποίο βρίσκεται αποθηκευμένο σε notebooks και άλλες εξωτερικές φορητές συσκευές-, στη μεγάλη οθόνη τηλεοράσεων, προβολέων ή οθονών Η/Υ. 

 

 

 

«Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, οι χρήστες των τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV, θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε μία ευρύτερη γκάμα περιεχομένου με  πολύ πιο εύκολο τρόπο», δήλωσε ο κ. Seogho Ro, Senior Vice President, TV Business Unit της LG Home Entertainment Company. «H τεχνολογία Intel WiDi, αποτελεί ένα από τα αρκετά νέα χαρακτηριστικά, που ενισχύει την ευκολία χρήσης των LG CINEMA 3D Smart TVs, διαφοροποιώντας περαιτέρω τα προϊόντα μας από τον ανταγωνισμό».

«Η Intel προγραμματίζει την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Intel WiDi σε μία πληθώρα συσκευών, με σκοπό να παρέχει στους καταναλωτές μια απρόσκοπτη και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης», δήλωσε ο κ. HeeSung Lee, Country Manager της Intel Korea και πρόσθεσε: «Μέσω της συνεργασίας μας με την LG Electronics, οι χρήστες των τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV, θα επωφελούνται από την τεχνολογία Intel WiDi, χωρίς να απαιτείται η αγορά κάποιου πρόσθετου εξωτερικού adapter».

Share.

Leave A Reply