Παραίτηση του Edward Kozel από το Συμβούλιο Διαχείρισης της Deutsche Telekom

0

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Deutsche Telekom επεκτείνει την σύμβαση του CEO της και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Reinhard Clemens νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Την ίδια στιγμή, το Εποπτικό Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του Edward Kozel να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του ως μέλους του Συμβουλίου Διαχείρισης  της Deutsche Telekom, επίσης νωρίτερα απ’ ότι προβλέπονταν. Ο Kozel, υπεύθυνος για την Τεχνολογία και την Καινοτομία στο Συμβούλιο Διαχείρισης, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους ως αιτία της επιθυμίας του να αποχωρήσει. Η παραίτησή του, τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Η θέση του Edward Kozel δεν πρόκειται να αναπληρωθεί. Αντιθέτως θα διευρυνθεί ο τομέας ευθύνης του Rene Obermann. Εκτός από τις αρμοδιότητές του ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Διαχείρισης, θα είναι στο μέλλον επικεφαλής του τομέα Προϊόντων και Καινοτομίας. Η Claudia Nemat, υπεύθυνη για την Ευρώπη στο Συμβούλιο Διαχείρισης, θα αναλάβει επίσης τον τομέα ευθύνης της Τεχνολογίας. Ο Reinhard Clemens θα έχει την πλήρη ευθύνη για όλες τις IT δραστηριότητες της Deutsche Telekom. Η Deutsche Telekom προτίθεται να ενοποιήσει όλες τις IT δραστηριότητες του Ομίλου στο τμήμα του στο Συμβούλιο Διαχείρισης.

Share.

Leave A Reply