Φτιάξτε το δικό σας e-shop

0

Η Data Communication παρουσιάζει το DC e-shop, την ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει και να λειτουργήσει άμεσα το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να εκμεταλλευτεί αποτελεσματικά τις ευκαιρίες ανάπτυξης πωλήσεων που προσφέρει το διαδίκτυο.

Το DC e-shop αποτελεί μία απλή, εύχρηστη και απόλυτα ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών πωλήσεων που παρέχει στις επιχειρήσεις μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων είναι η άμεση λειτουργία του e-shop με χαμηλό κόστος, το εύχρηστο περιβάλλον του, η διαχείριση όλων των τρόπων πληρωμής, και η δυνατότητα σύνδεσης του με κοινωνικά δίκτυα και δημιουργίας ιστοσελίδων για την προβολή της εταιρικής ταυτότητας.

Επιπλέον, το DC e-shop έχει μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών του εκάστοτε πελάτη και μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, χωρίς να συνδέεται με το εμπορικό πρόγραμμα μίας επιχείρησης. Παράλληλα, με τη σύνδεσή του με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης WinEra της Data Communication, προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του e-shop με εμπορεύματα, τιμές, φωτογραφίες, αλλά και συγχρονισμού του με την διαχείριση παραγγελιών.  

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Ακολουθώντας τις επιταγές τις αγοράς, αλλά και αντιλαμβανόμενοι την επιτακτική ανάγκη χρήσης του διαδικτύου ως επιχειρηματικό εργαλείο για την ενίσχυση των πωλήσεων, ενεργοποιήσαμε την λύση DC e-shop. Είναι σημαντικό σε περιόδους όπως η τρέχουσα, ο επιχειρηματίας να έχει στη διάθεσή του γρήγορα και εύκολα, όλα εκείνα τα εργαλεία που θα του δώσουν την επιθυμητή ώθηση. Στην ψηφιακή εποχή το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σίγουρα ένα από αυτά».

Share.

Leave A Reply