Άνοδος για το brand της Samsung

0

Η Samsung Electronics κατέκτησε τη δέκατη έβδομη θέση ανάμεσα στα εκατό καλύτερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως για το 2011, σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση Best Global Brands report 2011, σημειώνοντας άνοδο δύο θέσεων σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Στον ετήσιο κατάλογο της Interbrand, με τις εκατό εταιρείες με τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η Samsung τοποθετείται ανάμεσα στα είκοσι ισχυρότερα brands, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Η αξία του εμπορικού σήματος της εταιρείας ανέρχεται στα 23,4 δις. δολάρια (US) από 19,5 δολάρια (US) το 2010, αυξάνοντας την αξία του κατά 20%, άνοδος μεγαλύτερη συγκριτικά με την αύξηση κατά 11% του 2010. Η σημαντική άνοδος της Samsung κυρίως οφείλεται στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στους τομείς των φορητών συσκευών κινητής τηλεφωνίας και ταμπλετών, τηλεοράσεων και προϊόντων μνήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply