Μεγάλη αναβάθμιση στο Hotmail

0

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα μια σημαντική αναβάθμιση του Hotmail, της δημοφιλούς υπηρεσίας προσωπικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Επιδιώκοντας να προσφέρει στο κοινό μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, η Microsoft επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του Hotmail, ενισχύοντάς το σε επίπεδο απόδοσης, προστασίας από spam και αποθηκευτικού χώρου.

Το ανανεωμένο Hotmail θα προσφέρει και νέα εργαλεία που συμβάλουν στην καλύτερη οργάνωση των εισερχόμενων μηνυμάτων, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το χρήστη να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τον μεγάλο όγκο email που διακινούνται πλέον καθημερινώς. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη αναβάθμιση ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου και στις προσεχείς εβδομάδες όλοι οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα ενισχυμένα εργαλεία.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η Microsoft, περίπου το 75% των email που χαρακτηρίζονται από τους χρήστες ως spam, στην πραγματικότητα ανήκουν στην κατηγορία του “γκρίζου email” (graymail). Σε αυτήν εντάσσεται ηλεκτρονική αλληλογραφία όπως newsletters, προσφορές προϊόντων και ενημερώσεις από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, που ο χρήστης λαμβάνει ως αποτέλεσμα της εγγραφής του στις αντίστοιχες νόμιμες ιστοσελίδες. Αυτό που προβληματίζει τους χρήστες είναι ο αριθμός των μηνυμάτων που λαμβάνουν σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Ο ολοένα αυξανόμενος όγκος διακίνησης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τέτοιου τύπου, συνεπάγεται την υπερφόρτωση του φακέλου εισερχομένων (inbox).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply