Η καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας Epson επαναλαμβάνει την προωθητική ενέργεια Cashback, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, με την αγορά ενός από τους επιλεγμένους πρωτοποριακούς εκτυπωτές της σειράς EcoTank ITS. Αποκτώντας ένα μοντέλο από τη σειρά των Νο.1 εκτυπωτών με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, παγκοσμίως, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν επιστροφή χρημάτων, ύψους από €20 έως και €100, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξουν.

Η σειρά εκτυπωτών EcoTank ITS, με πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, και μια εξαιρετικά διευρυμένη γκάμα 20 προϊόντων, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη εκτύπωσης, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον. Προσφέρει έως και 14.000 ασπρόμαυρες και 11.200 έγχρωμες εκτυπώσεις, με τη συσκευασία αγοράς, κάτι που αντιστοιχεί σε έως 60 φύσιγγες μελανιών παραδοσιακών εκτυπωτών και σε έως 3 χρόνια ξέγνοιαστης χρήσης! Επιπλέον, η Epson προσφέρει για τα συγκεκριμένα μοντέλα επέκταση εγγύησης 3 ετών, με ενεργοποίηση της προσφοράς επέκτασης, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος.

Στην ενέργεια συμμετέχουν κορυφαία μοντέλα της σειράς EcoTank ITS, συμπεριλαμβανομένων και των εκτυπωτών νέας γενιάς της ίδιας σειράς που κυκλοφόρησαν το 2017 με νέο ανανεωμένο συμπαγή σχεδιασμόδοχεία μελανιών ενσωματωμένα στο μπροστινό τμήμακαι βελτιωμένα φιαλίδια που εξασφαλίζουν ένα νέο σύστημα εύκολης αναπλήρωσης.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών της Epson, μεταξύ 01 Ιουλίου 2018 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην επίσημη σελίδα της Epson, εντός 30 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προϊόντα που συμπεριλαμβάνονται:

  • στην προωθητική ενέργεια Cashback και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ
  • στην προωθητική ενέργεια Επέκτασης Εγγύησης και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson εδώ

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Comments are closed.