Η Intracom Telecom υπογράφει συμφωνία με τη ρωσική MTS

0

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης πλαίσιο, μέσω της θυγατρικής της στη Ρωσία, Intracom Svyaz, που αφορά στην προμήθεια συστημάτων υψηλής χωρητικότητας Gigabit Ethernet, StreetNode™-V60 και UltraLink™-FX80, στην MTS Ρωσίας, το μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας της χώρας. Η διάρκεια της συμφωνίας πλαίσιο είναι δυο χρόνια.

intracom

Η MTS Ρωσίας επέλεξε τα συγκεκριμένα ραδιοσυστήματα ύστερα από διεθνή διαγωνισμό καθώς αναβαθμίζει το δίκτυο της ώστε να διαθέτει ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα σε επίπεδο δρόμων και να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες 4G+ στους συνδρομητές της. Τα συστήματα StreetNode™-V60 και UltraLink™-FX80 λειτουργούν στην περιοχή υπέρ-υψηλών συχνοτήτων 60 GHz και 70/80 GHz αντίστοιχα και αποτελούν ιδανικές επιλογές σε εφαρμογές που εκτείνονται από το SmallCell έως και το Macro-cell Backhaul & Fronthaul. Και τα δυο συστήματα προσφέρουν κορυφαίες ταχύτητες, έως 3 Gbit/sστο  UltraLink™-FX80 και 1.7 Gbit/s στο StreetNode™-V60. Τοποθετούνται πολύ εύκολα πάνω σε κολώνες φωτισμού δρόμων, επιφάνειες κτηρίων καθώς και σε τυπικούς τηλεπικοινωνιακούς πυργίσκους.

Ο κ. Αθανάσιος Αντουλινάκης, Γενικός Διευθυντής της Intracom Svyaz, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προμηθεύουμε τα πιο εξελιγμένα και καινοτόμα συστήματα μας στην MTS Ρωσίας, η οποία σήμερα εξυπηρετεί περισσότερα από 100 εκατομμύρια συνδρομητές. Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μπορούν να επωφεληθούν από τις μικρές διαστάσεις, την πληθώρα διεπαφών αλλά και τη δυνατότητα ευέλικτης τροφοδότησης (απευθείας AC ή DC και PoE) των ραδιοσυστημάτων αυτών, εγκαθιστώντας τα γρήγορα και πολύ εύκολα στους δρόμους αστικών περιοχών. Η αυτο-ευθυγραμμιζόμενη (selfaligned) ενσωματωμένη κεραία και η αυτοματοποιημένη ρύθμιση των συστημάτων (ZeroTouch) μέσω Android ταμπλέτας και Bluetooth επικοινωνίας, εγγυώνται γρηγορότερη, οικονομικότερη και αλάνθαστη εγκατάσταση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η MTS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας της Ρωσίας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης παρέχοντας υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet, υπηρεσίες περιεχομένου & ψυχαγωγίας. Μαζί με τις θυγατρικές της, η εταιρία εξυπηρετεί σήμερα περισσότερα από 100 εκατομμύρια συνδρομητές. Οι περιοχές της Ρωσίας, Αρμενίας, Λευκορωσίας, Τουρκμενιστάν, Ουκρανίας και Ουζμπεκιστάν, στις οποίες η MTS και οι θυγατρικές της έχουν άδεια να παρέχουν GSM υπηρεσίες, αριθμούν συνολικά πληθυσμό άνω των 230 εκατομμυρίων. Από το 2000, η MTS είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με την εμπορική επωνυμία MBT.

Share.

Leave A Reply