Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Marketing in Practice ο Κώστας Νόστης

0

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, με καλεσμένο του στο studio τον διοργανωτή συνεδρίων & εκδότη Κώστα Νόστη, από την εταιρεία Smartpress, συζητούν για τον ρόλο των Συνεδρίων στο μάρκετινγκ μιας επιχείρησης και ενός επαγγελματία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η εκπομπή παρουσίασε πως τα B2B συνέδρια λειτουργούν ως πλατφόρμες για την προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών, την επίδειξη εμπειρογνωμοσύνης και τη δημιουργία στενότερων επαγγελματικών δεσμών. Καθοριστική σημασία έχουν η διάχυση γνώσης και η δικτύωση. Τα καλύτερα συνέδρια προσφέρουν ισορροπημένες ευκαιρίες για μάθηση και networking. Παράλληλα οι χορηγοί αποκτούν πρόσβαση σε στοχευμένο κοινό, δυνατότητα προβολής του brand τους και ενίσχυση της εταιρικής τους φήμης. Ωστόσο είναι ουσιαστικό για τους επιχειρηματίες να εξετάσουν το target group του συνεδρίου, το κόστος συμμετοχής, την οργάνωση και το προβλεπόμενο ROI.

Για τον διοργανωτή η προετοιμασία, η επιλογή ομιλητών, η διαχείριση της συμμετοχής και η υλοποίηση είναι κρίσιμα στάδια. Η ποιότητα του συνεδρίου εξασφαλίζεται με συνεχή επικοινωνία
και feedback. Ακόμα, η υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας, η προσαρμοστικότητα σε αλλαγές και η επικέντρωση σε ποιοτικό περιεχόμενο είναι τάσεις που οδηγούν στην επιτυχία. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε 6 τρόπους ωφέλειας από την χορηγία ενός συνεδρίου.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.