Αποχώρησε από το ΔΣ της ελληνικής Upstream ο Μάρκος Βερέμης

0

Παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής Upstream ο ιδρυτής της, Μάρκος Βερέμης, σύμφωνα με τον ίδιο με φιλικό και συνεργατικό κλίμα.

«Η Upstream έχει παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες του κόσμου, με την Ελλάδα να αποτελεί λιγότερο από 1% του συνολικού κύκλου εργασιών» εξήγησε ο κ. Βερέμης και πρόσθεσε: «H παραίτηση μου από την ελληνική θυγατρική – η οποία έγινε σε φιλικό και συνεργατικό κλίμα – έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχω ενεργό ρόλο στις δραστηριότητες της εταιρείας στην χώρα ούτε ασκώ διοίκηση και ως εκ τούτου εκλείπει και ο λόγος να είμαι παρών στο Δ.Σ. της ελληνικής θυγατρικής. Παραμένω μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. της μητρικής εταιρείας Upstream Systems S.A.»

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι η Upstream M.A.E. θυγατρική της Upstream Systems S.A. εξέλεξε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη πενταετία.

Το νέο Δ.Σ. της εταιρείας αποτελείται από τους κ.κ. Δημήτριο Μανιάτη Chief Executive Officer της Εταιρείας και του Ομίλου Upstream, Κωνσταντίνο Καστάνη Deputy Chief Executive Officer της Εταιρείας και του Ομίλου Upstream και Γεώργιο Σερφιώτη Οικονομικού Διευθυντή (CFO) της Εταιρείας και του Ομίλου Upstream.

Ο Μάρκος Βερέμης μετά από μια μακρά περίοδο επιτυχημένης πορείας από την θέση του προέδρου της ελληνικής θυγατρικής παραμένει μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. της μητρικής εταιρείας Upstream Systems S.A.

Η εταιρεία συνεχίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη της σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο, διεθνές τοπίο, μένοντας πιστή στο όραμά της να καθιερωθεί ως παγκόσμια ηγέτιδα στην τεχνολογία mobile marketing απευθυνόμενη σε ένα κοινό πλέον των 1,2 δισεκατομμυρίων καταναλωτών και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε νέους επιχειρηματικούς κλάδους σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές διεθνώς.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.