Νέα διεθνής B2B ψηφιακή καμπάνια από την BAAS DIGITAL για την PATHERUN

0

Η BAAS DIGITAL ενδυναμώνει το πελατολόγιό της με μία ακόμα διεθνή συνεργασία, αυτή τη φορά με ένα πρωτοπόρο brand από την Ινδία.

Πρόκειται για την «Pantherun», καινοτόμο εταιρεία κυβερνοασφάλειας που επαναπροσδιορίζει δυναμικά τον τρόπο προστασίας των δεδομένων στον ψηφιακό κόσμο. Η εταιρεία κάνει εφικτή την κρυπτογράφηση σε πραγματικό χρόνο, με μία μοναδική τεχνολογία, καθιστώντας ταυτόχρονα 10 φορές δυσχερέστερη τη διαρροή και παραβίαση των δεδομένων.

Στόχος της καμπάνιας είναι να αναδείξει τα επιχειρηματικά οφέλη που προκύπτουν από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Pantherun σε προϊόντα και υπηρεσίες με τη μορφή software ή chip hardware τεχνολογίας. H δημιουργική στρατηγική της καμπάνιας, συμπυκνωμένη στο σλόγκαν “Securing your competitive Edge” απευθύνεται σε επιχειρήσεις, δηλώνοντάς τους ότι μπορούν να ενισχύσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, θωρακίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων τους.

Με βασικό στόχο την επίτευξη brand awareness, το λανσάρισμα της καμπάνιας επικοινωνείται στις πλατφόρμες Linkedin, Programmatic & Google Search για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου σε 13 χώρες, σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Η συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.