Αναδιπλούμενες οθόνες ViewSonic LED 135 ιντσών

0

Η ViewSonic, κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση στον κλάδο της φιλοξενίας και των εκδηλώσεων για την παροχή αξέχαστων εμπειριών σε επισκέπτες και παρευρισκόμενους με τις οθόνες μεγάλης κλίμακας. Η all-in-one αναδιπλούμενη οθόνη LED 135 ιντσών της εταιρείας προσφέρει απρόσκοπτη εμπειρία προβολής μεγάλης οθόνης και εύκολο setup. Διαθέτει απαράμιλλη φορητότητα, χωρίς τα υλικοτεχνικά προβλήματα που παρουσιάζουν οι μεγάλες οθόνες, καθιστώντας την ιδανική λύση από πλευράς άνεσης, ευελιξίας και εξαιρετικής απεικόνισης σε διάφορα events.

Μετά από χρόνια συνεργασίας με πελάτες από τους κλάδους της φιλοξενίας και των εκδηλώσεων, η ViewSonic έχει αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι σε αυτούς τους τομείς, ειδικά όταν πρόκειται για την εύρεση των κατάλληλων οθονών μεγάλου μεγέθους. Τα βασικά προβλήματα περιλαμβάνουν περιορισμένο εργατικό δυναμικό, χρόνο και πόρους. Αναλυτικότερα:

 • Συνήθως απαιτείται πολύς χρόνος και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για επαγγελματικές οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις.
 • Οι μεγάλες οθόνες είναι συχνά τοποθετημένες στον τοίχο και περιορίζονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Ακόμα και όταν είναι τοποθετημένες σε βάση δαπέδου, εξακολουθούν να έχουν περιορισμένη φορητότητα.
 • Η μεταφορά μεγάλων οθονών μπορεί να καταστεί δαπανηρή και πολύπλοκη από πλευράς υλικοτεχνικής υποστήριξης.
 • Επιπλέον, κάποιες φορές απαιτούνται εξωτερικά ηχεία για εφαρμογές που χρειάζονται αρκετά καλή ποιότητα ήχου.
 • Λόγω των πολύπλοκων διαμορφώσεων των διαφόρων συστημάτων AV, χρειάζονται εξειδικευμένοι επαγγελματίες για τον χειρισμό και τη συντήρηση τους, καθώς και ειδικός χώρος για τη συναρμολόγηση και τη διαχείριση του εξοπλισμού.

Δυνατότητα αναδίπλωσης για μεγαλύτερη ευελιξία

Οι πελάτες από τις δυναμικές βιομηχανίες της φιλοξενίας και των εκδηλώσεων αναζητούν συνεχώς μεγαλύτερη ευελιξία. Κατά συνέπεια, οι πλήρως σταθεροποιημένες εγκαταστάσεις μεγάλων και ογκωδών οθονών παρουσιάζουν μειωμένη ζήτηση. Η αναδιπλούμενη all-in-one LED οθόνη της ViewSonic κατασκευάστηκε έχοντας κατά νου αυτές ακριβώς τις προκλήσεις. Η προσυναρμολογημένη και φορητή του σχεδίαση απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία του setup και προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

 • Ευέλικτες εφαρμογές: Χάρη στη φορητή της σχεδίαση, η μεγάλη οθόνη μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα, επιτρέποντας τη χρήση της σε διαφορετικούς χώρους. Σαν αποτέλεσμα, εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης μίας διαφορετικής οθόνης σε κάθε αίθουσα. Για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν σε διάφορες περιστάσεις, από προβολή αθλητικών γεγονότων και ταινιών στο rooftop bar, μέχρι αναπαραγωγή προωθητικών βίντεο για επερχόμενες δραστηριότητες στο λόμπι. Μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί ως ψηφιακό backdrop σε επίσημα δείπνα, εκδηλώσεις ή εμπορικές εκθέσεις.
 • Εύκολη μεταφορά: Η αναδιπλούμενη LED οθόνη 135” μπορεί να χωρέσει εύκολα σε παραδοσιακούς ανελκυστήρες εμπορευμάτων και σε μεγαλύτερα ασανσέρ επιβατών κατά τη μεταφορά της, ακόμα και ανάμεσα σε αίθουσες διαφορετικών ορόφων. Αυτό το υψηλό επίπεδο ευελιξίας και φορητότητας βοηθά επίσης τις επιχειρήσεις ενοικίασης να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους. Η τεράστια αναδιπλούμενη οθόνη περιλαμβάνει μια φορητή τροχήλατη θήκη για τις αεροπορικές πτήσεις, ώστε να διευκολύνει την ασφαλή και εύκολη μεταφορά.

Η οθόνη της ViewSonic, σε σύγκριση με άλλες αυτής της κατηγορίας, φέρει μικρό μέγεθος συσκευασίας και είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για τους διοργανωτές εκδηλώσεων και τις εταιρείες εκθέσεων, καθώς μειώνει το κόστος των logistics, και εξαλείφει την ανάγκη χρήσης μεγάλου οχήματος και περονοφόρου για την μετακίνησή της.

 • Διαισθητική εγκατάσταση και λειτουργία: Η αναδιπλούμενη all-in-one LED οθόνη είναι προσυναρμολογημένη και μετά την αποσυσκευασία της μπορεί να ρυθμιστεί από δύο άτομα για άμεση χρήση σε μόλις 10 λεπτά, ακόμα και από προσωπικό με ελάχιστη έως καθόλου γνώση της οπτικοακουστικής τεχνολογίας. Χάρη στο ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα και την ασύρματη συνδεσιμότητα, οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν απευθείας περιεχόμενο στην οθόνη από κινητές συσκευές.
 • Αναβαθμισμένη εμπειρία κοινού: Με την κορυφαία αισθητική της και την απίστευτη οπτικοακουστική της απόδοση, η σχεδίαση της οθόνης LED 135 ιντσών χωρίς πλαίσιο προσφέρει μια απρόσκοπτη και μοναδική εμπειρία θέασης. Τα ζωντανά χρώματα της ενισχύονται από τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, που επιτρέπουν στο κοινό να βλέπει καθαρά τις εικόνες σε περιβάλλοντα με διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Τα ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon ολοκληρώνουν την οπτικοακουστική εμπειρία, παρέχοντας λεπτομερή, πλούσιο ήχο, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.

Αρκετοί πελάτες από το χώρο της φιλοξενίας και των εκδηλώσεων έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την αναδιπλούμενη all-in-one LED οθόνη 135″ για διάφορους σκοπούς:

 • Το Gaia Hotel Bandung είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που έχει χρησιμοποιήσει την οθόνη LED στις 26 αίθουσες εκδηλώσεων που διαθέτει, χάρη στην εύκολη μεταφορά της, ελαχιστοποιώντας το κόστος και την επιβάρυνση για το προσωπικό. (Δείτε τοcase study και το video για να μάθετε περισσότερα).
 • Στην Αυστραλία, η Bankstown Sports Group αξιοποίησε τη λύση της ViewSonic για το Lady Banks Rooftop bar της, για δημόσια προβολή του ετήσιου Melbourne Cup Race. Μετά η οθόνη χρησιμοποιήθηκε σε διάφορους χώρους, για άλλες προβολές, όπως το FIFA World Cup, ή αναπαραγωγή προωθητικών ενεργειών για επερχόμενες δραστηριότητες (Δείτε τοcase study και το video για να μάθετε περισσότερα).

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.