Το payzy αποτελεί τη μοναδική εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών στην ελληνική αγορά που επιβραβεύει τον χρήστη σε κάθε του αγορά, επιστρέφοντάς του ευρώ για να τα χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης κερδίζει 1% της αξίας των αγορών του σε μετρητά, κάθε φορά που πληρώνει με την payzy κάρτα του. Τα ευρώ που κερδίζει ο χρήστης, δεν λήγουν ποτέ.

Μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, να τα μεταφέρει σε όποιον θέλει και να τα ξοδέψει παντού, όπως και όποτε θέλει. Χωρίς περιορισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει πως για κάθε 1€ που ξοδεύει ο χρήστης με την payzy κάρτα του κερδίζει 1 coin. Έτσι, συγκεντρώνει coins με τις πληρωμές του, τα οποία όποτε αποφασίσει μπορεί να τα μετατρέψει σε ευρώ, μέσα στο payzy πορτοφόλι του. Τα 100 coins αντιστοιχούν σε 1€.

Tο payzy by COSMOTE είναι για όλους και συγκεντρώνει ήδη περίπου 110.000 χρήστες. Από 15 έως 28 Μαΐου, οι χρήστες του payzy by COSMOTE που κάνουν online τις αγορές τους στο cosmossport.gr, κερδίζουν 10% payzy cashback. Ισχύει για αγορές ανεξαρτήτως ποσού και χωρίς περιορισμό στον αριθμό αγορών ανά χρήστη payzy. Στο cosmosport.gr θα βρουν τα μεγαλύτερα αθλητικά brands.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.