Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Η PartnerNET γιόρτασε τα 20 χρόνια της Grandstream

0

Η PartnerNET γιόρτασε τα 20 χρόνια της Grandstream – που αποτελεί στρατηγικό της συνεργάτη σε ότι αφορά τις δικτυακές λύσεις επικοινωνίας – με μία μεγάλη και πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/12 στον εξαιρετικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Στην εκδήλωση συμμετείχε δυναμικά το δίκτυο συνεργατών της PartnerNET από όλη την Ελλάδα, πολλοί από τους οποίους βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους μέσα στο 2022.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και παρουσιάσεις από τα στελέχη της PartnerNET, αλλά και τους επισκέπτες εκπροσώπους της Grandstream, που αφορούσαν τη συνεργασία των δυο εταιριών και την κοινή τους πορεία, αλλά φυσικά και τις προοπτικές που διαγράφονται ιδιαίτερα ευοίωνες για το μέλλον. Σε ένα τέτοιο χώρο δεν θα μπορούσε να λείπει μια ξενάγηση από τους υπεύθυνους του μουσείου στα μοναδικά εκθέματα αυτοκινήτου που φιλοξενεί την οποία απολαύσανε όλοι όσοι συμμετείχαν.

Να επισημάνουμε ότι η προερχόμενη από την Ηνωμένες Πολιτείες Grandsteam, με έτος ίδρυσης το 2002 αποτελεί σήμερα ένα κορυφαίο brand στη σχεδίαση και τη κατασκευή επαγγελματικών συστημάτων επικοινωνίας και σήμερα έχει αναπτύξει ένα πλήρες οικοσύστημα λύσεων με προϊόντα όπως ασύρματα Access Points, IP/PBXs, τηλεφωνικές μονάδες IP, συστήματα τηλεδιασκέψεων, συστήματα ελέγχου πρόσβασης και πολλά ακόμα που διακρίνονται για την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα που προσεφέρουν.

Share.

Comments are closed.