Η Bewise υλοποιεί έργο πλήρους ψηφιακού μετασχηματισμού για την Propertise Real Estate

0

H BEWISE επενδύει στρατηγικά σε τεχνολογίες business applications της Microsoft, στοχεύοντας στην παροχή των λύσεων (ERP, CRM, BI, BPM κτλ.) που απαιτούνται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Συνδυάζοντας όλα τα Business Applications (Βizzapps), η BEWISE παρέχει συνολικό digital transformation, που επεκτείνεται σε θέματα διαχείρισης πελατών, contact centers, data analysis και collaboration.

Η εταιρεία Propertise Real Estate, ένα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία στη χώρα μας, ανέθεσε στην BEWISE την υλοποίηση του πλήρους ψηφιακού μετασχηματισμού του οργανισμού, με στόχο την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των ακινήτων, των εισερχόμενων ζητήσεων και των επικοινωνιών που πραγματοποιούνται με πελάτες για την άμεση και αξιόπιστη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους, ενώ παρέχεται η δυνατότητα μέτρησης της απόδοσης συνόλου του οργανισμού. Στα πλαίσια του έργου με στόχο το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, υλοποιήθηκαν σε ένα ενιαίο περιβάλλον τα εξής:

  • Ολοκληρωμένο σύστημα, βασισμένο στο Microsoft Platform (Power Apps & Power Automate), που επιτρέπει πλήρη καταγραφή και διαχείριση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων και των εισερχόμενων ζητήσεων, όπως επίσης και των επικοινωνιών που πραγματοποιούνται από τους συμβούλους ακίνητης περιουσίας προς τους ιδιοκτήτες και ενδιαφερόμενους πελάτες. Επιπλέον, το σύστημα εξασφαλίζει έναν ιδιαίτερα εύχρηστο τρόπο διαχείρισης του μεγάλου όγκου των φωτογραφιών των ακινήτων, ένα εξελιγμένο σύστημα διασταύρωσης των ακινήτων και των αντίστοιχων ζητήσεων, μία αυτοματοποιημένη διαδικασία γεωκωδικοποίησης της τοποθεσίας των ακινήτων και ένα εξατομικευμένο mobile app (σε Canvas app) για έυκολη χρήση από τους μεσίτες, το οποίο ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης σε αιτήματα πελατών.
  • Dynamics 365 Business Central στο Cloud, που προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του συνόλου των συναλλαγών και της κερδοφορίας.
  • Business Intelligence σύστημα, βασισμένο στο Microsoft Power BI, που εξυπηρετεί τα στελέχη του οργανισμού στην αναλυτική οργάνωση και εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικών με την καθημερινή δραστηριότητα, την ταχύτητα απόκρισης και την αποτελεσματικότητα του κάθε τμήματος αλλά και του συνόλου της εταιρείας.
  • Τέλος, πραγματοποιήθηκε αυτοματοποίηση της σύνδεσης με τα συνεργαζόμενα sites, όπως ο Σπιτόγατος και η Χρυσή Ευκαιρία, ώστε να μεταδίδονται στο σύνολό τους εύκολα και με ταχύτητα οι πληροφορίες των διαθέσιμων ακινήτων.

Ο Approvals Control Manager της εταιρίας Propertise Real Estate, κος Δημήτρης Κλάδης, δήλωσε ότι «Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία με την BEWISE. Η αναλυτική καταγραφή και διαχείριση αιτημάτων των πελατών μας, καθώς και η ευκολότερη επισκόπηση της καθημερινής δραστηριότητάς μας μέσω των εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Bewise, έχουν βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο και την ταχύτητα της ανταπόκρισής μας. Ήταν βασικό να πετύχουμε αμεσότητα και αξιοπιστία σε κάθε μας επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες αλλά και συνεργάτες μας και η BEWISE δημιούργησε λύσεις που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες μας.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.