Τι καινούριο φέρνει η AB Plus για τους πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος

0

Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ «για όλα όσα νοιαζόμαστε» και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πελάτες της μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας της AB Plus, που αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο loyalty σχήμα στο ελληνικό λιανεμπόριο. Με 25 χρόνια παρουσίας και περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια μέλη σε όλη την Ελλάδα, η AB Plus αποκτά νέα εμφάνιση, εισχωρεί ολοένα και περισσότερο στην ψηφιακή εποχή και εμπλουτίζεται με νέες συναρπαστικές δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και δίνουν επιλογές.

Με λίγα λόγια, η AB Plus είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό πρόγραμμα πιστότητας. Είναι ένας κόσμος που σας κερδίζει και σας προσφέρει νέους τρόπους για να κερδίζετε όπως εσείς θέλετε, μέσα από κάθε σας αγορά. Και αν τον δοκιμάσετε δεν θα τον αλλάζετε με τίποτα. Γιατί;

Γιατί κερδίζετε πόντους με πολλούς τρόπους. Με κάθε σας αγορά στα καταστήματα AB και το AB Eshop. Μέσα από κουπόνια, παιχνίδια, συνεργασίες καθώς και προσωπικές προσφορές φτιαγμένες για σας και αποκλειστικές ενέργειες και εκπλήξεις ανάλογα με το AB Plus προφίλ που θα επιλέξετε!

Γιατί επιλέγετε εσείς πότε και πώς θα τους εξαργυρώσετε. Όσο εύκολα μαζεύετε πόντους τόσο εύκολα τους εξαργυρώνετε. Μπορείτε να τους μετατρέψετε σε 6ευρες ή και 3ευρες ψηφιακές επιταγές έκπτωσης, που προστίθενται στο ψηφιακό σας πορτοφόλι, AB Plus wallet, για τις επόμενες αγορές σας. Επιπλέον, μπορείτε να τους ανταλλάξετε με δωρεάν προϊόντα της επιλογής σας.

Γιατί ελέγχετε τους πόντους και το κέρδος σας εύκολα και γρήγορα. Μέσα στον online λογαριασμό σας στο ΑΒ App ή στο ab.gr, έχετε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε. Με ένα κλικ, διαχειρίζεστε τα προνόμιά σας και βλέπετε με μία ματιά τους πόντους και το κέρδος σας.

Η ανανεωμένη AB Plus είναι ένας σύγχρονος κόσμος προνομίων που παρέχει μεγαλύτερο όφελος, ελευθερία επιλογών, ευκολία και νέες δυνατότητες, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Είναι ένας συναρπαστικός, νέος κόσμος που σας κερδίζει!

Share.

Comments are closed.